2777
2789
عنوان

کودک دوساله عصبی وپرخاشگر

85 بازدید | 14 پست

سلام دوستای گلم پسرم ۲۲ ماهشه خیلی عصبی و پرخاشگره ازخواب بیدار میشه با گریه وجیغ وداد.بیشتر تایم روز رو درحال جیغ وگریه و بهونه گیریه واقعا دیگه کم اوردم هیچوقت باورم نمیشد یه بچه بتونه منو از پا دربیاره.هرچیزی بخواد باید سریع بهش بدم‌اصلا صبر نداره.حرف هم زیاد نمیتونه بزنه.تازه بدبختی اونجاس که پدرش از سرکار میاد خونه انقد گریه میکنه وجیغ میزنه که پدرشو از خونه اومدن پشیمون میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تماس چشمی داره؟ به چشماتون میتونه چند دقیقه نگاه کنه؟

یعنی پیشرفتی در تکلک نداشته یا پس رفت هم داشته؟

صداش میکنید به سمت شما و مخاطب برمیگرده نگاه کنه؟ 

و واکنش به اسمش داره؟

تماس چشمی داره؟ به چشماتون میتونه چند دقیقه نگاه کنه؟یعنی پیشرفتی در تکلک نداشته یا پس رفت هم داشته؟ ...

اره تماس چشمی داره صداش میکنیم برمیگرده دوسه کلمه قبلا بلد بوده ولی دیگه اونارو نمیگه کلمات جدیدتری یاد گرفته

خیلی محدود وکم

یکی مادرا تاپیک زد گفت به تشخیص دکتر موز نداده دیگه به بچش

بعد یکماه شروع کرده به حرف زن

طب سنتی چندسال پیش میگفتا همه مسخره میکردن حالا دکترا رسیدن بهش

منم دخترم پرخاشگری میکرد

طب سنتی بردم گفت طبعش گرمه گرمی ندادیم خوب شد😐😐😐

دختر داداشم پرخاشگر بودو نق نقو یبوست داشت درمان کردن خوب شد

آها دختر همسایمونم کم خونی داشت پرخاشگرونق نقو بود

دیگه همینارو تجربه داشتم انشاالله به دردت بخوره

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
یکی مادرا تاپیک زد گفت به تشخیص دکتر موز نداده دیگه به بچشبعد یکماه شروع کرده به حرف زنطب سنتی چندسا ...

وای چقد تجربیاتت خوب بود عزیزم.من به پسرم‌برای شروع غذای کمکی همیشه تو فرنی براش موز میزدم شاید واقعا علتش همینه واینکه کم‌خونی هم‌داره

وای چقد تجربیاتت خوب بود عزیزم.من به پسرم‌برای شروع غذای کمکی همیشه تو فرنی براش موز میزدم شاید واقع ...

میگن اصلش بخاطر پتاسیم موزه

حالاتو یمدت مواد پتاسیم دار نده ببینیم چی میشه

بمنم خبر بده یکماه دیگه ببینن تاثیر داشت به بقیه هم بگم

بچت گرمایی نیست احیانا؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
2810