2777
2789
عنوان

قدم خیلیی بلنده بیایدددددد

166 بازدید | 19 پست

قدم خیلی بلنده ۱۶۹ ام خیلی صاف وایستم ۱۷۰ میشم

حس میکنم خسلی غولم فک میکنم بیشتر واسه وزنمه چون ۷۵ کیلو ام وزن نرمال من ۶۴ یا ۶۳ چون شونه هام پهنه استخون بندیم متوسطه البته 

حس نیکنم هر روز دارم غول تر میشم 

حالم بد خودمو میبینم تو اینه عصبی میشم ی هقته باشگاه شروع کردم 

دلم گرفته حس میکنم خیلی درازمممم

بعد کلا مشکل بعدیم اینه دلم نمیخاد کسی ک باهاش وارد رابطه میشم هم قدم باشه ۱۸۴ ب بالا باشه این کارو طخت میکنه اصلا ب مردای هم قد خودن کششی ندارم  مردای ایرانی هم کوتوله شدن امروز تو مغازه ی مرده بود میخورده ۱۶۵ اینا باشه😐😐😐😐شما فک کن

۱۶۹ خیلییییییی بلنده؟؟؟؟؟

اونوقت ۱۶۵کوتوله؟؟؟؟

نه اولی خیلی بلنده نه دومی کوتوله

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۶۹ خیلییییییی بلنده؟؟؟؟؟اونوقت ۱۶۵کوتوله؟؟؟؟نه اولی خیلی بلنده نه دومی کوتوله

گلم مرد بود مرد ۱۶۵ کوتولهههه 😐 

ولی زن ۱۶۵ کوتوله نیس 

فرقش جنسیت

والا من باقد۱۶۴ احساس دراز بودن دارم تو چجوری میگی به ما کوتوله😅🤦‍♀️

مرد بود مگ ۱۶۵ کوتوله برای زن؟؟ قد ۱۶۵ ب لالا قد بلند محسوب میشه برای خانوما

عزیزم اصلا غول نیستی.من هم ۱۷۰ هستم و تا حالا هیچ کس بم نگفته دراز یا غول.

ب منم هیچکس نگفته انا ببین ما قد بلندیم بعد منم خیلی چاق شدم دوماه اخیر ۱۱ کیلو اضافه وزن دارم پهن هم شدم خیلی ناجوره 

قبلا حس نمیکردم درازم

ب منم هیچکس نگفته انا ببین ما قد بلندیم بعد منم خیلی چاق شدم دوماه اخیر ۱۱ کیلو اضافه وزن دارم پهن ه ...

باید یکم وزنت رو کنترل کنی.هیچ چی مثل پیاده روی واسه تناسب اندام و کاهش وزن خوب نیست.هر روز پیاده روی کن

متوسطی ،بلند نیستی زیاد که ...دختر من کلی تا ۱۷۸ هم دیدم... پس مشکل از شما نیست

متوسط نیستم دیگ 

زنای ایرانی قد کوتاهن کلا بر طبق کشور بخوایم در نظر بگیریم قد کوتاه ها از ۱۵۰ تا ۱۶۱ ایناس 

از ۱۶۲ تا ۱۶۵ متوسط 

از ۱۶۵ تا تا ۱۷۰ بلند

2810