2777
2789
عنوان

چی بگیرم برای دوقلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سیسمونی رو کامل کردی؟

نصفه فعلا چند تیکه لباس صفر ویک گرفتم که الان دارم میگردم دوصفر هم بخرم تو سایتا که پیدا نکردم شهر خودمون هم دو صفرش کیفیت نداشت حالا باز میکردم ببینم دو صفر پیدا میکنم یا نه... سرویس خواب گهواره یه سری چیزای کوچیک گرفتم 

نصفه فعلا چند تیکه لباس صفر ویک گرفتم که الان دارم میگردم دوصفر هم بخرم تو سایتا که پیدا نکردم شهر خ ...

بسلامتی عزیزم من 5تا پیج اینستا دارم تقریبا 90درصد سیسمونی رو پیش خودشون تهیه کردم خیلی پیششون سفارش دادم واقعا باکیفیت وعالین امروزم باقی وسایل رسید میخای بفرستم واست خیلی قیمتا. مناسب و جنساشون باکیفیت همه چی دارن سیسمونی کامل من فقط کریر رو اینجاخودم خریدم چون گفتم میترسم تو بار بشکنه 

بسلامتی عزیزم من 5تا پیج اینستا دارم تقریبا 90درصد سیسمونی رو پیش خودشون تهیه کردم خیلی پیششون سفارش ...

اگه میشه لطف کنید بفرستید.. شما لباس دو صفر هم گرفتید؟ 

تو فکر بودم جانسون بگیرم که اصلش گیر نمیاد یا ساخت ترکیه اس یا عرب

شامپو ایروکس ضدحساسیته 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
من میخوام نورا و زهرا بزارم

ای جان ان شالله عاقبت بخیریشون رو ببینی

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
تو فکر بودم جانسون بگیرم که اصلش گیر نمیاد یا ساخت ترکیه اس یا عرب

دختر من نارس دنیا اومد یه روغن بدن بچه فیروز گرفتم همیشه میبردمش حموم بعدش بدنشو چرب میکردم کامل خیلی پوستش نرم بود الانم که بزرگ شده پوستش خیلی نرمه و الان دوباره چند روزه زایمان کردم برا اینم خریدم روغن بدنو

دیگه اینکه پماد پا برا ادرار سوختگی هم من خیلی امتحان کردم هیج کدوم مثل پماد آردن عالی نیستن ؛ این خیییلی خوبه

و اینکه شامپو سر و بدن هم همیشه از اول اکتیو گرفتم براش تا الان

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

پسرای منم دوقلو ان 

یاد خودم افتادم😍 چه دورانی بود  خرید سیسمونی و وسایل شون 

حسابی لذت ببر از این دوران از بچگی شون 

بزرگ ک بشن هرکی میره دنبال کار خودش دلت خیلی تنگ میشه

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
2810