2777
2789
عنوان

آزو اسپرم

97 بازدید | 13 پست

دوستان سلام 

همسرم مجدد حاضر نشد بره ازمایش اسپرم بده 

بار اول ک رفت ،قبل از اینکه بره ازمایشگا نمونه گیری کته ،از شب و صب قبل بحالت ارضا شدن میرسید ولی ارضا نمیشد اینکارو میکردیم ک اونجا زود ارضا بشه اذیت نشه 

اونجا هم از اب و مایع استفاده مرده بعد شسته و و نمونه ریخته تو ظرف 

ایا این کار میتونه باعث صفر شدن اسپرم تو نتیجه ازمایش بشه ؟؟؟؟؟

سونگرافی شده و مشکلی یا نقص عضو نبوده 

فقط اسپرمش صفر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ربطی نداره. ضمنا خودتو اذیت نکن گلم. آزواسپرم یعنی هیچوقت بچه دار نمیشه.

ولی ،هرچی خدا بخاد میشه اینا همش حرفه خیلیا دکتر گفته تحت هیچشرایطی بچه دار نمیشین عقیمین ولی بچه دار شدن

ولی ،هرچی خدا بخاد میشه اینا همش حرفه خیلیا دکتر گفته تحت هیچشرایطی بچه دار نمیشین عقیمین ولی بچه دا ...

اون احتمالات برا وقتیه که اسپرم هست ولی یا ضعیفه یا کج و کوله اس نه تو حالتی که اصلا اسپرم نیست. این حرف شما مثل اینه که یه زن بدون نیاز به مرد و فقط با معجزه بچه دار بشه! من دلسوزانه بهت گفتم که الکی پولتو ندی به چهار تا شیاد که ادعای درمان ناباروری دارن. همین الانم ممکنه بعضیا بهت بگن ما درمان میکنیم ولی چه جوری؟ با اسپرم یه مرد دیگه! اینا رو گفتم که پولاتو حروم نکنی 

اون احتمالات برا وقتیه که اسپرم هست ولی یا ضعیفه یا کج و کوله اس نه تو حالتی که اصلا اسپرم نیست. این ...

ن دکتر نمیریم اخه زندگی دونفره هم قشنگیای خودش داره یچه اگر قسمت باشه خودش میاد

برای این آزمایش هیچ چیزی نباید قاطیش بشه ،من چون توی رویان پیگیر کارای برادرم بودم فهمیدم ،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
ببخشید اگر ممکنه میشه بگید مشکلشون چی بود و راه های درمانیتون

خودم ن برادرم ،متاسفانه اونم صفر بود ،ولی با مراجعه ب دکتر البته بعد از ازمایش در رویان (شمارش اسپرم)مشخص شد ،و دکتر نوروزی با ivfشروع کرد و بعد با روش میکرو نتیجه گرفت،البته نمونه بصورت مستقیم گرفت

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن