2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبق تاپیک هات سوال کردم فقط. اگه این دو تا سوال ساده ناراحتت کرده معذرت میخوام. میخواستم بدونم چه قدر غربالگری بارداری این همه میگن مهمه موثره و همچنین ازدواج فامیلی. همین... بازم ببخشید خواهری

طبق تاپیک هات سوال کردم فقط. اگه این دو تا سوال ساده ناراحتت کرده معذرت میخوام. میخواستم بدونم چه قد ...

عزیزم ازدواجمون فامیلی نبوده

تمام غربالگری های بارداری رو هم انجام دادم حتی ازمایش سلفری

عزیزم ازدواجمون فامیلی نبودهتمام غربالگری های بارداری رو هم انجام دادم حتی ازمایش سلفری

من نگرانی شما رو درک میکنم پسر منم هم نسبت به هم سن های خودش دیر زبون باز کرد نسبت به هم سن‌های خودش زیاد به صدا واکنش نشون میداد البته تنها بود بعدا مشخص شد که به خاطر تنهایی بود کارهاش چون هم بازی دیگه ای نداشت اولین زبانی هم که صحبت کرد زبان انگلیسی وبعد هم زبان فارسی بود که من خودم کرد هستم البته بیشتر ترکی حرف میزنم چون همسرم ترک هستن که پسر اولم اصلا زبان مادری رو یاد نگرفت الان ۳ سال هست داره زبان ترکی هم حرف میزنه میخواستم بگم بچتون اگه از نظر رفتار وگفتار از هم سن هاش عقب باشه زیاد نگران نباش فقط باهاش تمرین کن شعر بخون  باهاش حرف بزن انشالله  اوتیسم نیست

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
طبق تاپیک هات سوال کردم فقط. اگه این دو تا سوال ساده ناراحتت کرده معذرت میخوام. میخواستم بدونم چه قد ...

غربالگری تو بارداری اوتیسم رو مطلقا نشون نمیده

در ضمن جنین اوتیسم نیست بعد دنیا اومدنش تو دوران نوزادی یه سری رفتارهایی که نشون میده که مشکوکه و اینکه با بزرگ شدن و بالا رفتن سن ایت رفتارها شدیدتر و بیشتر بروز میکنه

از ۱سال و نیمگی هم میشه غربالگری اوتیسم انجام داد یعنی تست و انجام یه سری سوال و جواب متخصص از والدین علی الخصوص از مادر که بیشتر وقت خودش رو با بچه میگذرونه و رفتارهای کودکش رو میبینه و متخصص با نگاه کردن به کودک ، صداش کردن و رفتارهاش تشخیص نهایی رو میگیره

۲سالگی رفتارها بیشتر میشه یعنی علائم 

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝