کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
اسی تو قبل پریودات لکه بینی نمیشی هیچوقت؟دکتر بهت قرص یا شیاف پروژسترون نداده؟
نه لکه بینی نمیشم
چرا شیاف پروژسترون داده برای بستن دهانه رحم از روز سوم بعد آمپول میزارم تا دوازده روز بعدش
کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
اره ی سال و ۹ ماهه اقدامماگه سونوم خوب باشه شاید ای یو ای کنم این ماه .چون تحرک اسپرم شوهرمم ضعیفه
آها ایشالا که خودت طبیعی نتیجه میگیری عزیزم
آی یو آی برای مورد شما عالیه حتما انجام بده وقتتو هدر نده
دعا کن بی بی چکم پررنگ تر بشه وگرنه منم باید ماه بعد آی یو آی کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فداتشم گلمایشالا ک همین ماه مثبت میشی و خلاص میشی از انتظار
قربونت همچنین عزیزم ایشالا جفتمون مامان میشیم به زودی