2777
2789
عنوان

واای بچه ها بیاین لازانیا یادتون بدمم آنقدر خوشمزس

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 59 پست
من هرموقع لازانیا درست میکنم اون اولین لایه‌ش که ته ظرفه خشک میشه، مثل ته دیگدوست ندارم اینطوری، بای ...

من همیشه یکمی ته ظرفم سس سفید میریزم قبل از اینکه بخوام لایه اولو بذارم بعدش که لایه اولو گذاشتم رو سس دوباره روشو سس سفید میزنم کامل اینجوری امکان نداره خشک بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همیشه یکمی ته ظرفم سس سفید میریزم قبل از اینکه بخوام لایه اولو بذارم بعدش که لایه اولو گذاشتم رو ...

من همیشه اون سس سفید که بشامل هست رو فاکتور میگیرم 

چون تصور اینکه شیر قاطی اون مخلوط رب و سویا بشه یه جوریه

من هرموقع لازانیا درست میکنم اون اولین لایه‌ش که ته ظرفه خشک میشه، مثل ته دیگدوست ندارم اینطوری، بای ...

سس سفید بزن ولی من عاشق اون لایه ته دیگیه ام 😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
من همیشه اون سس سفید که بشامل هست رو فاکتور میگیرم چون تصور اینکه شیر قاطی اون مخلوط رب و سویا بشه ی ...

واای نه من اول همین فکرو میکردم، مامانم میگفت بد میشه درست نکن، ولی بعدا فهمیدم چه اشتباهی می‌کردم...من لازانیا رو اصلا بخاطر سس سفیدش درست میکنم، ببین اصلا مزه شیر نمیگیره با این دستور، من سسشو اینجوری درس میکنم که:آرد رو با روغن مایع یا کره، که من روغن مایع میریزم،میذارم رو حرارت اطرافش جوش ریز بزنه و بو خامی‌ اردم کامل گرفته شه بعدش شیری که به دمای محیط رسیده رو کم کم اضافه میکنم و تو همون حین هم میزنم که نبره، حالا اینجاش مهمه ببین سس سفید عادي اینه بعدش میذاری غلیظ شه و طعم خاصی هم نمیده فقط لایه هاتو نرم‌تر میکنه اما نکته اصلی اینجاست که من سس سفیدو فقط همینجوری ساده درست نمیکنم وقتی سسم غلیظ شد و کاملا بوی اردش گرفته شده و مثل فرنی شد زیرشون خاموش میکنم بهش نمک و فلفل و مخصوصااا آویشن اضافه میکنم کاملا مخلوط میکنم بعدش 1 ورق پنیر ورقه ای یا پنیر پیتزا یا هر دوش با هم و سس قرمز کچاپ و سس مایونز فرانسوی یا همون هزار جزیره اضافه میکنم و کاملا مخلوط میکنم طعمش عالیی میشه دقیقا مثل رستورانی ها میشه تازه  به این روش خیلیی خوشمزه تر میشه 

من همیشه یکمی ته ظرفم سس سفید میریزم قبل از اینکه بخوام لایه اولو بذارم بعدش که لایه اولو گذاشتم رو ...

اینجوری قالبی در میاد یا وا میره؟ مال من همیشه وا میره سس بشامل و پنیر هم نمیزنم بهش

من همیشه اون سس سفید که بشامل هست رو فاکتور میگیرم چون تصور اینکه شیر قاطی اون مخلوط رب و سویا بشه ی ...

هیچی نمیشه اصلا یک نوع پاستا هست که با سس بشامل و رب درست میشه 

اینجوری قالبی در میاد یا وا میره؟ مال من همیشه وا میره سس بشامل و پنیر هم نمیزنم بهش

قالبی در میاد به شرطی که لایه هاتو حالت ضربدری بچینی و تو مواد گوشتی هم اصلا آب نریزی و سس سفیدتم خیلیی آبکی نباشه غلظتش مثل فرنی باشه

منمم ته دیگه رو خیلیی دوست دارم 😁😍

بعد یه تجربه دیگه که به دست اوردم اینکه لازانیا رو یک روز بذاری داخل یخچال بمونه خوشمزه تر میشه 

امتحان کردی؟ 😂

قالبی در میاد به شرطی که لایه هاتو حالت ضربدری بچینی و تو مواد گوشتی هم اصلا آب نریزی و سس سفیدتم خی ...

ضربدری منظورت عمودی و افقیه؟