2777
2789
عنوان

واای بچه ها بیاین لازانیا یادتون بدمم آنقدر خوشمزس

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 59 پست

من با مرغ دوست دارم اگه مرغ میخوری حتما امتحان کن

نکته اش اینکه تو موادش نعنا خشک و یکم سس کچاپ بزنی

با سس خردل هم میل کنید عالیه 

منکه عاشق لازانیام

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستت درد نکنه سویا استفاده نکنی بهتره تراریخته و برای اقایون هم اصلا خوب نیست..

خواهش میکنم عزیزم، واقعاا؟من سویا فله میگیرم بعدم موقع ابک‌ش کردنش خیلییی میشورم که کامل تمیز تمیز ‌بشه، ولی همین دستورو میشه با گوشت چرخ،سوسیس و کالباس و مرغ حتی درست کرد 

خواهش میکنم عزیزم، واقعاا؟من سویا فله میگیرم بعدم موقع ابک‌ش کردنش خیلییی میشورم که کامل تمیز تمیز ‌ ...

اره گلم به شستنش نیست ساختارش درکل مضره به خصوص برای اقایون تراریخته هم ک خودش رو بسته بندیش نوشته البته شما فله میخری حتما ندیدین

بهرحال مرسی از اموزشت زحمت کشیدی 😍

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بابا لعنتی درست کن برامون بفرست بیاد انقد قشنگ توضیح دادی گشنگی فلجم کرده نمیتونم بلند شم برم درست ک ...

فدات بشم عزیزم،کاش میشد برات درست کنم بفرستم عزیزممم، ببخشید اگه بدموقع گذاشتم هوس کردین🥺❤️