هرکی خورده تعریف کرده گفتم بهتون یاد بدم البته با سویا چون من بوی گوشتو اصلا تو غذا نمیپسندم همیشه با سویا درست میکنم و عالییییی میشه🥺😍همین الان هوس کردمم من البته بخاطر کالری بالاش شاید 2 ماهی یبار درست کنم ولی غذای مورد علاقمه از بس که تعریف از خود نباشه عالییییی درستش میکنم
من هرموقع لازانیا درست میکنم اون اولین لایهش که ته ظرفه خشک میشه، مثل ته دیگدوست ندارم اینطوری، بای ...
من همیشه یکمی ته ظرفم سس سفید میریزم قبل از اینکه بخوام لایه اولو بذارم بعدش که لایه اولو گذاشتم رو سس دوباره روشو سس سفید میزنم کامل اینجوری امکان نداره خشک بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشه اون سس سفید که بشامل هست رو فاکتور میگیرم چون تصور اینکه شیر قاطی اون مخلوط رب و سویا بشه ی ...
واای نه من اول همین فکرو میکردم، مامانم میگفت بد میشه درست نکن، ولی بعدا فهمیدم چه اشتباهی میکردم...من لازانیا رو اصلا بخاطر سس سفیدش درست میکنم، ببین اصلا مزه شیر نمیگیره با این دستور، من سسشو اینجوری درس میکنم که:آرد رو با روغن مایع یا کره، که من روغن مایع میریزم،میذارم رو حرارت اطرافش جوش ریز بزنه و بو خامی اردم کامل گرفته شه بعدش شیری که به دمای محیط رسیده رو کم کم اضافه میکنم و تو همون حین هم میزنم که نبره، حالا اینجاش مهمه ببین سس سفید عادي اینه بعدش میذاری غلیظ شه و طعم خاصی هم نمیده فقط لایه هاتو نرمتر میکنه اما نکته اصلی اینجاست که من سس سفیدو فقط همینجوری ساده درست نمیکنم وقتی سسم غلیظ شد و کاملا بوی اردش گرفته شده و مثل فرنی شد زیرشون خاموش میکنم بهش نمک و فلفل و مخصوصااا آویشن اضافه میکنم کاملا مخلوط میکنم بعدش 1 ورق پنیر ورقه ای یا پنیر پیتزا یا هر دوش با هم و سس قرمز کچاپ و سس مایونز فرانسوی یا همون هزار جزیره اضافه میکنم و کاملا مخلوط میکنم طعمش عالیی میشه دقیقا مثل رستورانی ها میشه تازه به این روش خیلیی خوشمزه تر میشه