2777
2789

ادما وقتی تحقیر میشن کوچیک میشن خوار میشن 

وقتی بهشون بربخوره شروع میکنن به جنگیدن

استارت کار از اونجایی شروع میشه که بهت بربخوره

تجربه کردم که میگم مطالعه کردم راجع بهش

وقتی ۱۲ سالم بود همه بهم میگفتن نمیتونی تیزهوشان قبول شی تو خنگی درس نمیخونی حتی یکی از فامیلامونم گفت دستمو میزنم اگه تو قبول شی

ولی دستشو نزد و من قبول شدم

من بهم برخورد که جنگیدم

الان دلم میخواست یکی بهم بگو تو نمیتونی چنان تلاش میکردم که بکوبونم تو دهنش

الان هدف من بزرگتر از تیرهوشانه من دیگه تدفم کنکوره

با اینکه سال دهمم تجربی و نسبت به سالی که توشم خیلی درس میخونم ولی باز اون نتیجه دلخواهو نمیگیرم نمراتم کمه

هرروز از ۶و نیم صبح تا ۳ عصر مدرسم درجا که میرسم خونه نهار میخورم میرم تو اتاق تا ۱۲ ۱ شب 

ولی باز نتیجه دلخواهم نیست

یچیز بگین یه چیز معرفی کنین یا هر چی که کویچکم کنه تحقیرم کنه یا انگیزه قوی بده بهم برای ادامه دادن بری درست ادامه دادن برای نتیجه دلخواه گرفتن

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خیلی قوی تر از سنت هستی مطمینم موفق میشی اعتماد به نفستو ببر بالا خانم دکتر

جوری رفتار میکنم که به خودم مطمئنم اما ته دلم میترسم

انشالله با دعای خوبتون به چیزی که میخوام برسم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
جوری رفتار میکنم که به خودم مطمئنم اما ته دلم میترسمانشالله با دعای خوبتون به چیزی که میخوام برسم

نتیجه هات چطورین که راضی نیستی مگه

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

جوری رفتار میکنم که به خودم مطمئنم اما ته دلم میترسمانشالله با دعای خوبتون به چیزی که میخوام برسم

ترس طبیعیه اصلا کمی ترس لازمه موفقیته ولی نباید اونقدر زیاد بشه که مانعت بشه محکم باش.‌

دو سال دیگه به امید خدا  نگران روزای اول دانشگاهی تو دانشگاه شریف

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

به این فکر کن که همونایی که بهت میگفتن خنگی و نمیتونی تیزهوشان قبول شی الان هم به این فکر میکنن که کنکور قبول نمیشی ؛ با خودشون میگن هیچی نمیشی 

دوباره بهشون ثابت کن اشتباه میکنن که مطمئنا هم میتونی✨️

البته این که مدام منتظری تحقیر بشی خوب نیستا... شرطی میشی که تا (ببخشیدا) نزنن تو سرت تلاش نمیکنی   

نتیجه هات چطورین که راضی نیستی مگه

اولین ازمون مازم ترازم ۸۰۰۰ شد به نسبت کف تراز ماز بده بنظرم

ولی درصدای زیست و ریاضیم ۵۰ درصد بود

شیمی ۳۰

فیزیک ۲۰

ازمونای مدرسه ای که سطحش یخورده بالاتره نمره کاملا نمیشم ولی نمره متوسط رو به بالایی میارم همشم از بی دقتیه نه از بلد نبودن

درسام اپکیه ریاضی فولم زیستم یخورده بی دقتی شیمی نیاز به مطالعه و تست بیشتر فیزیکمم ضعیف بود یعنی ضعیف نبود معلمه خیلی بد درس میداد کلاس گرفتم مجازی امیدوارم بتونم کوییز این هفته و امتحان هفته بعد فیزیکمو خوب بدم میدونم که نمیشه برای بار اول و این سطح چون هنوز راه نیوفتادم اونجوری

به این فکر کن که همونایی که بهت میگفتن خنگی و نمیتونی تیزهوشان قبول شی الان هم به این فکر میکنن که ک ...

من تلاشمو دارم میکنم نیازی به تو سری خوردن ندارم

نیاز به یه انگیزه قوی دارم که این نقصامو چشم پوشی کنم و تلاش کنم چون واقعا الان دارم اذیت میشم با وجود تلاش کردن

منظورم این بود

اولین ازمون مازم ترازم ۸۰۰۰ شد به نسبت کف تراز ماز بده بنظرمولی درصدای زیست و ریاضیم ۵۰ درصد بودشیمی ...

عالی عزیزم 

فقط چن تا توصیه واست دارم اگه بخوای بگم

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

عالی عزیزم فقط چن تا توصیه واست دارم اگه بخوای بگم

یچیزم بگم اکثر این نمراتم کمم بخاطر تست نزدنه انقد سرم شلوغه اصلا وقت نمیکنم تست بزنم و سوال حل کنم این خیلی رو مخمه

قطعا موفق میشی عزیزمیادت باشه هیچ تلاشی حتی کوچیک ترینش بی پاسخ نمیمونه بالاخره یه فرقی بین اونی که ...

ممنونم از حس خوبتون

انشالله با دعای زیباتون میشه

اره بگو حتما

ببین 

۱_نسبت به کسی که درسش یکم ضعیف تر از خودته یا خیلی ضعیف تره خودتو نگیر و مثل هم سطح درسی خودت به سوالاش بها بده(حالا دوست نداری کمتر زمان براش بزار ولی خودتو نگیر)

۲_هر کاری مکنی واسه کنکور از الانا پایشو برو فکر نکن که اوهههه کلی زمان پیش روته

۳_پیانگین درصدایی که به طور کلی میزنی رو ۱۰ یا ۲۰ درصد کم کن تو کنکورتم همونو میزنی(نظر شخصیمه)

۴_اگ احساس پیکنی کم تست میزنی از همین الانا کم کم شروع ‌کن نگو میزارم واسه بعد بعدا دیگه شروعی وجود نداره

تونستی داسه امضامو آرامشم دعا کن پلیز🥰