2777
2789
عنوان

برگشت خون به قلب جنین

40 بازدید | 2 پست

سلام..من ۱۷ هفته و ۵ روز اکو جنین دادم گفت دوتا سوراخ و برگشت خون ب قلب ..بعد گف ۲۲ هفته بیا

خیلی میترسم اینده اینجور بچه ها چیه

کسی بچش سالم بدنیا اومده با مشکل برگشت خون ب قلب

خدایا ب منو همسرم فرزند صالح و سالم عطا کن..۲ خرداد ای و اف کردم خداروشکر الان ۲۱ هفتمه..برام دعا کنید بچم سالم باشه..ب امید روزی ک بگم بچم سالم تو بغلمه😍

به من میگفتن سر و شکمش از رشد عقبه ،کل انداماش از لحاظ رشدی ازهم فاصله داشتن هی ازاین سونوگراف به اون سونوگراف رفتم پیش بهترین دکترا رفتم یه دکتر مشهور بهم گفت اگه بخوام برات مثال بزنم دخترت بچه ی مدرسه ای باشه بهش نمره ی ۱۲رومیدم ،ولی درآخر خدابهم نشون داد که علم اونا از زور خدابیشترنیست،الان دخترم سه ماهشه .

به خدا توکل کن ،خدارو چه دیدی اومدو تاسری بعدی که میری مشکلت حل شد 

به من میگفتن سر و شکمش از رشد عقبه ،کل انداماش از لحاظ رشدی ازهم فاصله داشتن هی ازاین سونوگراف به او ...

احساس میکنم برام ازین معجزه ها اتفاق نممیفته..ولی بازم تلاش میکنم امیدی بخودم بدم ک بچم حتما سالمه

خدایا ب منو همسرم فرزند صالح و سالم عطا کن..۲ خرداد ای و اف کردم خداروشکر الان ۲۱ هفتمه..برام دعا کنید بچم سالم باشه..ب امید روزی ک بگم بچم سالم تو بغلمه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.