2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول از همه برو پیش یه مشاور مسافرت برو مهمونی پارک تفریح منم تو بارداری اینجوری شدم ،حتی روانپ ...

بنظرت مشاور تاثیر داره 

بعد بارداری خوب شدی ؟

میگم نکنه همینجور بمونم اونوقت کی به بچه ام برسه 

عزیزم اول از همه برو پیش یه مشاور مسافرت برو مهمونی پارک تفریح منم تو بارداری اینجوری شدم ،حتی روانپ ...

و دارو براتون اونموقه تاثیر گذاشت 

چون بنظرم دارو بهتر از این حال بده 

بنظرت مشاور تاثیر داره بعد بارداری خوب شدی ؟میگم نکنه همینجور بمونم اونوقت کی به بچه ام برسه

اره حتما برو ،مرکز بهداشتی که میری احتمالا مشاور داشته باشه .ان شاالله که نمیمونه ،فقط  پیگیری کن عزیزم

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
شمام فکرهای بد میکردی

فکرای بد ، استرس زیااااد 

به شدت پرخاشگر شدم 

بارداری قبلی خوب بودم ولی درست از روز زایمان افسردگی بعد از زایمان گرفتم و اشتباهی که کردم چون به بچه شیر میدادم نرفتم پیش روانپزشک

بعد از اینکه بچم از شیر گرفتم رفتم و بهم دارو داد بهتر شده بودم

ولی این بار از اول بارداری حالم بد بود

و دارو براتون اونموقه تاثیر گذاشت چون بنظرم دارو بهتر از این حال بده

من داروها رو نخوردم ،اومدم مسافرت پیش خانواده م کمی حالم بهتر شد .تحمل کردم تا بعد زایمان دارو خوردم ولی حالم وحشششششتناک بد بود.اضطراب خیلی خیلی شدید

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
فکرای بد ، استرس زیااااد به شدت پرخاشگر شدم بارداری قبلی خوب بودم ولی درست از روز زایمان افسردگی بعد ...

اگه دارو تاثیر بزاره باز خوبه چون دارو بهتر از این حال مضخرفه اگه منم همینجور بمونم بعد زایمان مبرم روانپزشک حتما ❤️