2777
2789
عنوان

😍بیاین بیینم اسم نی نی هاتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 119 پست
اگه دختر دار بشم میزارم پناه🥺❤️اگرم پسر دار بشم برسام یا نامی هرچن برادرشوهرم از شب اول عروسیه منو ...

عزیزمممم 😍😍😍 چ ذوقی داره

❤️↲چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂🫀🌱
زیبااااست🥹 خدا حفظش کنه برات عزیزم

تو از چند هفته تکونای بچرو حس کردی و اینکه هر روز حس کردی؟

من از ۱۶هفته لگداش و حس کردم و تو هفته ۲۰ و ۲۱قوی تر شد 

الان بچم دو روزه تکون نخورده و نگرانشم 

قبلا هم سابقشو داشته تکون نخوره 

ولی چون کوچیکه تر بود نگران نمی‌شدم 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو از چند هفته تکونای بچرو حس کردی و اینکه هر روز حس کردی؟من از ۱۶هفته لگداش و حس کردم و تو هفته ۲۰ ...

نه جیگرررر اصلا نگران نباش🥹😂بچه های الان  انقدددد کلک شدن 

من از20هفته متوجه شدم هر وقت چیز شیرین میخورم  پارتی میشع ولی اصلا استرس نگیرررر چیزی نیست ی بستنی بخور بیین چطورع

اسی خدا دختر گلت برات  نگه داره قدمش خیره باشه انشاالله 

من ۲ تا دختر دارم الان ۳ ساله تنبلی تخمدان گرفتم اوایل اصلا پریود نمی شودم یه مدتم پریودیام خیلی کم بود الان نصف ماه فقط لکه بینی دارم شما اینطوری بودید

نه جیگرررر اصلا نگران نباش🥹😂بچه های الان انقدددد کلک شدن من از20هفته متوجه شدم هر وقت چیز شیرین ...

🥺😭 مشکل اینه شیرین هم میخورم خبری نیست فقط احساس میکنم یه گوشه سفت می‌کنه خودشو

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اسی خدا دختر گلت برات نگه داره قدمش خیره باشه انشاالله من ۲ تا دختر دارم الان ۳ ساله تنبلی تخمدان گ ...

فداتشم. قربونت بشم مرسی خدا دخترای شما رو برات حفظش کنههه عزیزم بی ادبی نباشع ببخش میپرسم چند وقت چند وقت مریض میشی؟ 

🥺😭 مشکل اینه شیرین هم میخورم خبری نیست فقط احساس میکنم یه گوشه سفت می‌کنه خودشو

نه نترس چیزی نیست دکتر کی باید بری؟؟؟من فردا میرم دکتر میخوای از دکترم بپرسم؟؟؟؟

کار سنگین ک نکردی؟

۱۵ روز پریودیام طول میکشه

خب عزیزم خیلی زیاده  من سر در نمیارم زیاد گلی ولی من این مدلی نبودم فیبروم میگن چیع از اینا    خاله منم داشت همینجوری بود خون ریزی زیاد اونم ب مدت طولانی

خب عزیزم خیلی زیاده من سر در نمیارم زیاد گلی ولی من این مدلی نبودم فیبروم میگن چیع از اینا خاله ...

وای من خیلی اذیت میشم همش لکه بینی دارم متفورمین ۵۰۰ می خورم روزی ۲ تا دوفاستون میخورم ولی اصلا فایده نداره 

وای من خیلی اذیت میشم همش لکه بینی دارم متفورمین ۵۰۰ می خورم روزی ۲ تا دوفاستون میخورم ولی اصلا فاید ...

😑 قرص اصن خوب نیست بدتر میکنه اصن

بنظرم پاکسازی رحم کنی عالی میشع من ک کردم راضی بودم واقعا باردار نمیشدم پریودی هم ک نگم برات افتضاح کیست ساز شده بود ولی خدا روشکر راحت شدم

2810