2777
2789
عنوان

خانمای متاهل سؤال زنانه دارم

330 بازدید | 7 پست

با اینکه یک روز در میان حموم میرم و نظافت شخصی مو رعایت میکنم ولی حداقل هر دوماه یا سه ماه یکبار تبخال تناسلی میگیرم، الانم دو روزه گرفتم با اینکه با همسرم یک ماه هست رابطه نداشتم، علت تبخالم چی میتونه باشه خسته شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمبود ویتامین گروه b

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

2805

استخر میری؟

یا لیزر پوست

نمیدونم چقدر علمیه ولی میگن احتمالشهست

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
استخر میری؟یا لیزر پوستنمیدونم چقدر علمیه ولی میگن احتمالشهست

بخاطر همین حساس بودنم سالهاست استخر نرفتم، لیزر هم خیلی وقته دیگه نمیرم، اصلا هیچ دلیلی نداره یهو میبینم اینجوری شده