2777
2789
عنوان

چرا یه پسر باید این حرکت و بزنه

162 بازدید | 10 پست

سه سال پیگیر و روت کراش باشه فامیل

من انسان خاصی نیستم اصلا و کاملا معمولیم

توی چت و اینکه دور هستین پیگیره و کلا اوکیه ولی وقتی میبینیش حالا مثلا یسال دوبار سه بار 

پیشت و تا چند روز بعدش سرسنگینه و مثلا خودشو شاخ میکنه حرف نمیزنه و اینا 

بعدش به طور عادی مثل قبل حتی بهتر میشه

درصورتیکه مثلا از اون خیلی بهترم

منظورم اینه بخاطر اخلاق یا ظاهری من نیست 

الآنم دقیقا تو این موقعیته

بعد دیت من زنگ زدم بهش بعداز ظهر ج نداد 

نیم ساعت پیش زنگ زد 

بعدش تا چند روز اینجوره قشنگ تایمشو و من میدونم چجوره

بعد اون مدت انقدر خوب میشه و پیگیر چرااا آخه چراااا

البته بگم بچست

۱۹سالشه

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

اولا منو میدید قبل رابطه مون 

و اینکه چیزی بینمون نبود 

انقدر خودشو میگرفت یا همچین کارایی

هنگم من

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
۱۹ ساله رو ول کن تو رو خدا اصلا ثبات ندارن

بخدا تنها آدمی که دربند و پیگیرش نیستم اینه اما بدجور رفته رو مخم چرا اینجوره

مودیه😐

نمیدونم چرا اینجوره

۱۹ ساله رفتاراش دست خودش نیست دست هورموناشه ولش کن

آخه من ۱۸ام ولی اینطور نیستم اصلا😂

قشنگ عادت کردم 

الان خودشو شاخ می‌کنه بعدا برعکس میشه

خودت جواب خودتو دادیبچه س ۱۹ سالشهتوقع بیشتری نداشته باش، درگیرشم نشو حواله کن ب چپت

میگم اصن تنها آدمی که دربند و پیگیرش نبودم اینه 

میگم شاید من مشکلی دارم بعد میبینم نه اوکیم کاملا 

وقتی پیشمه عالیه وقتی می‌ره تا سه چهار روز اونجوره

میگم اصن تنها آدمی که دربند و پیگیرش نبودم اینه میگم شاید من مشکلی دارم بعد میبینم نه اوکیم کاملا وق ...

همینک اینقد میشینی ب رفتاراش فک میکنی تایم میگیری ک چند روز تو موده چند روز بعد خوبه فلان یعنی خیلی پیگیرشی