2777
2789
عنوان

پوستم داغونه مجبورم آرایش کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 40 پست
خراب می کنه ضدافتاب رنگی پوست رو ؟ اخه صورت ام خیلی داغونه‌ خیلی پوشانندگیش‌ خوبه ؟ برای استفاده داع ...

من مدت زیادی میزنم دوتا رنگ داره من دوشو میگیریم راضیم من کک مک دارم میپوشونه

من بهت روتین بدم قول میدی انجام بدی؟به جاش خوب بشی؟

تورم خدا رونین بگو به خدا دعات می کنم 

هرچی بگیرزدم میلیونی خرج دارو کردیم ولی بلافاصله‌ بعدش نابود شده دوستم همه دوستم چاله‌ چوله‌ اس خیلی نا امید و ناراحتم خیلی 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان مدیسان‌ رو استفاده نکنم نه ؟ 

تورو‌ خدا بگید چی کار کنم 

یه چیز که ضرر نداشته باشه ولی حداقل چند ساعت کاور کنه  داعمی‌ اخه استفاده می کنم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
تورم خدا رونین بگو به خدا دعات می کنم هرچی بگیرزدم میلیونی خرج دارو کردیم ولی بلافاصله‌ بعدش نابود ش ...

میتونی خصوصی یه عکس بفرستی از صورتت یا واضح توضیح بدی مشکلاتت چیه؟ چن سالته؟ تا حالا کاری کردی براش؟ الان روتین داری؟

میتونی خصوصی یه عکس بفرستی از صورتت یا واضح توضیح بدی مشکلاتت چیه؟ چن سالته؟ تا حالا کاری کردی براش؟ ...

اره چند بار دکتر رفتم انواع کرم تا رو داده پانژل‌ ‌پماد و داکسی‌ ساکلین‌ و همه کرم ها رو امتحان کردم کلی محلول‌ هم داده ولی بی تاثیره‌ همه اش جوش میزنم و بع شدت فرو رفته شده اصلا بدون کرم بیرون نمیرم افسرده‌ی گرفتم دیگه اصلا قطع نمیشه کلی داکسی‌ سل کلین‌‌خوردم الان‌ مرحله چهارممه‌ که پیش این دکتر میرم جاهای‌ مختلف رفتم 

میتونی خصوصی یه عکس بفرستی از صورتت یا واضح توضیح بدی مشکلاتت چیه؟ چن سالته؟ تا حالا کاری کردی براش؟ ...

از ۱۲ سالگی تا الان که ۲۳ ساله ام 

اول بدنم پر شد جوش های شدید و بزرگ. بعد صورتم تمام صورت دیگه قطع نشد تا الان 😭 کاش بمیرم. از جوش خسته شدم 😭😭😭

اونقدر دکتر رفتم بی تاثیر بوده مامانم دیگه نمیزاره میگه همه پولارو‌ خرج صورتت‌ کردی 

اره چند بار دکتر رفتم انواع کرم تا رو داده پانژل‌ ‌پماد و داکسی‌ ساکلین‌ و همه کرم ها رو امتحان کردم ...

خب من هنوز نمیدونم جوش هات چجورین!

زیر پوستین

التهابین

روتینت چیه؟

شوینده مرطوب کننده اینا میزنی؟

جنس پوستت چربه؟

اول از همه یه سونو میدی سونو رحم ضمائم

بعد ازمایش چکاب کامل مخصوصا هرمونی!

این مدل جوش حکایت از بهم ریختن هرمون ها داره

پی سی او

یا کیست

که باید اول بررسی بعد دارو بدن!

بعد باید یه روتین منظم داشته باشی

میسلار مثلا میسلار لافارر

شوینده خیلی ملایم مثلا فوم  ژنو یا اگر هزینه برات اکی هست شوینده سراوی عاااالیه

تونر  حتما حتما

بعد مرطوب کننده رویوال

آبرسان رویوال

هر دو

روتین هر شب

روزم 

شستن با اب خالی

تونر

مرطوب کننده 

ابرسان 

بیرون میرین حتما صد افتاب و هر دو‌ساعت باید تمدید بشه

ترجیحا رنگی نباشه 

روی پوست خراب رنگی بزنین قشنگ نمیشه که 

ژیناژن خوبه اگر اصرار به رنگی دارین اریکه رنگی

ولی حتما خوب بشورین با شوینده بعدش

الودگی لای منافذ نمونه

وقتی میسلار و تونر میزنین پد رو روی پوست نکشین 

بزارین و بردارین

و محصولاتم حالت ضربه ای بزنین

یک ماه مداوم ابرسانی کنین تا سد دفاعی پوست تقویت بشه

و اماده بشه برای اکتیو زدن

چون پوست اسیب دیده هر اکتیوی بزنین میسوزه

بعد یه ماه دوباره بهتون میگم که چه اکتیوی برای جای جوش ‌‌جوش بزنین 

خب من هنوز نمیدونم جوش هات چجورین!زیر پوستینالتهابین روتینت چیه؟شوینده مرطوب کننده اینا میزنی؟جنس پو ...

اره خیلی چربه‌ ژل‌ ضد چربی و ضد جوش در مالیفت‌ میزنم و یه محلول  که مثل‌ الکله‌‌و چند تا پماد 

زیر پوستی که ورم‌ می‌کنن. چرکی‌ هم زیاد میزنم 

تورو خدا بگو چی بزنم 😭

اول از همه یه سونو میدی سونو رحم ضمائمبعد ازمایش چکاب کامل مخصوصا هرمونی!این مدل جوش حکایت از بهم ری ...

وای خدا خیرت‌ بده ممنونم 💋💋💋. این ضد آفتاب مدیسان‌ بده برای پوست ؟ اگه بده دیگه نزنم 

اره خیلی چربه‌ ژل‌ ضد چربی و ضد جوش در مالیفت‌ میزنم و یه محلول که مثل‌ الکله‌‌و چند تا پماد زیر پو ...

با وجود سد دفاعی ضعیف پوست اصلا نمیشه دارو و اکتیو داد

میسوزه

مگر اینکه اگر اصرار دارین به صورت نقطه ای اکنومیس بزنی

اگر پوستت بهتر شده بود و ابرسانی شده بود

میگفتن چی بزن

اکتیو میدادم بهت

ولی الان فعلا فقط هیدراته شدن پوست لازمه

حالا تنها این دوتا شوینده و آبرسان و ضدآفتاب رو بخر تا از شر همه ی اینا راحت شی ومنو یاد کن

شوینده پوست چرب نوآکنه

آبرسان نو آکنه پوست چرب

میسلاواتر انواع پوست olivex

ضدافتاب پیکسل یا ژیناژن پوست چرب

هفته ی اول که شوینده میزنی همه ی جوشهات می‌ریزه بیرون بعدش عالی میشه،بعدشست وشو آبرسان بزن

صبح وشب بشور خودم امتحان کردم

2810