2777
2789

گند زدم تولد دوستم بود یه جعبه شبیه جعبه له شده ها که تو کمدان کنار میز مبل بود بعد واسه تولد جعبه نداشتم گذاشتم تو همون یه جعبه کج و کوله دیگه هم توش بود اونو گذاشتم تو یه پلاستیک که بعد بندازمش رفتم بیرون واسه تولد کیک بخرم دیگه اینو ننداختم داداشم اون موقع که من این کارو کردم خونه نبود بعدش اومد خونه جعبه رو برداشت بدون اینکه نگاه کنه توشو رفت نامزدش بعد اینکه بازش کرده بود خونه چون واسه تولد دوستم دستبند چرم با اسم خودش گرفته بودم هم خوانی نداشت دیشب با گریه زنگ زد که تو چرا این کارو کردی فلان اینا

امروز بعد از ظهر رفتم دم در خونشون و کادو داداشمو بهش دادم خیلی‌ خوشحال شد و همونجا زنگ زد بهش داداشم واسش یه پلاک و زنجیر طلا گرفته بود صادقانه بهش توضیح دادم و قبول کرد معذرت خواستیم تموم شد 

خیلی‌ کاربرا گفتن که دیگه رنگشو نمی‌بینی الان نمی‌دونم قبلش خودم نمی‌خواستم چیزی براش بخرم ولی الان شاید براش یه کادو بخرم قیمتش مهم نیست ولی زیر ۳۰ تومن بشه

اگه کادو بخرم چی بخرم یا نخرم اگه بخوام بخرم چی بخرم ترجیحا طلا 

من که نفهمیدم جی شد.خودت یه دور بخون

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که نفهمیدم چی گفتی

یه چیزی کادو زیر ۳۰ میلیون میخوای؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست