panah760 مدیر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 792 عنوان باردار باشیم مرکز بهداشت بریم لازمه اینو بگیم | مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 16 پست بعد مثبت شدن بتا مرکز بهداشت رفتم بعد ماما تو سایت اطلاعات ک تکمیل میکرد پرسید چند وقت اقدام بودی منم گفتم خودمون نمیخواستم و مثلا خواستیم و شدهدرحال ک یکسال ک طبیعی نشده بود الان نیم روش یکونیم سال بعد با دارو باردار شدم ولی نگفتم 1403/07/27 | 17:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panah760 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 792 چرا نظر سنجی میکنی وقتی ارث بابات از بقیه طلب داری کسی ک چندسال اقدام بوده شرایط حساس تری نسبت به شخ ... وا منم با شما نبودم کلی میگم آخه میگم کسانی هستن طبیعی باردار میشن شرایطشون صفره بعضیا با دارو ولی شرایط بهتری دارن
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 16465 برای واکسن و کنترل قد و وزن بهتره بهداشت باشه دکتر باید کلی وقت بگیری با بچه بری من که بهداشت راحت ت ... منظور منم اجباری بودنشه وگرنه هرکی یه جور راحته من اصلا از بهداشت و پرسنلش خوشم نمیاد . متخصص رو ترجیح میدم یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan