و توی جامعه ایران باید خیلی قوی باشی تا این تصمیم رو بگیری
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
یک مسئله شخصیه نمیشه به کسی گفت بیار یا نیار این حرف و نظر منه🥰
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
فقط یه آدم عاقل همچین تصمیمی رو میتونه بگیره خداروشکر ناشکری نمیکنم اما دوتا بچه آوردم که پیرم کردن خستم اعصاب بچه ندارم وایییییی مسئولیت بچه اونم چند تا خیلی سخته 😖😖😖🥺🥺🥺
چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
اینم بگم در مورد خودم من عاشق بچه ام ولی خب شرایط جوری پیش رفت که به یکی بسنده کردم درسته خیلی سخته مخصوصا اینکه فرزندت نیاز ویژه باشه ولی شکر که هست
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
مسئله اینه که با بالا رفتن سن ادمیزاد تغییرات زیادی میکنه و حریف حس ها نمیشه و اسیب میبینه
افراد خیلی خیلی کمی بچه دوست ندارن که باز به نظرم اونا هم هر ازگاهی دلشون چالشها عشق ورزیها ذوق موفقیتهای فرزندی ، دورهمی ها نوه ها و .. رو دلشون میخواد
خیلیم عالی بچه تا پنج شیش سال اول شیرینه بعد اون کم کم وارد مدرسه ک میشه هی باید کل وقتتو بذاری پای اون پای درسش نمیدونم نوجوون میشه و...همش یه مسئولیت اضافی