2777
2789

😂😂😂

اینکه همه چیزم ذهنم روانم تحت تاثیر رسانه اس و همش مقایسع میکنم خودم رو

از طرفی کارم باعث شده اصلا اختیار زندیگم دست خودم نباشه صندوقدار شیفت شبم همیشه پنجشنبه و جمعه سرکارم شبا سرکارم حس میکنم عمرم داره اینجوری میگذره ولی کاری از دستم برنمیاد 

اون سری با روانشناس صحبت میکردم ک فلان پسر خیلی اطلاعاتش زیاد بود و اینا من دربرابرش صفر بودم گفت طبیعی تو بیشتر وقتت رو محل کارت سپری میکنی تنها حرفی ک بین تو ومشتری رد وبدل  میشه این جمله اس: رمزتون؟؟ بفرمایید 

که دقیقا هم همینه ولی دوست ندارم ی ادم معمولی باشم از ی طرفم اگه این شغلو نداشته باشم که خرجمو چجور دربیارم اینجا کارفرمام هوامو داره

ولی من رویاهای بزرگی توسرم بود لعنت ب بی پولی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

همه انسان ها تو ماتریکس گیر افتادن حتا اونی بیکاره صبح تا شب داخل اینستا 

همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست. 
همه انسان ها تو ماتریکس گیر افتادن حتا اونی بیکاره صبح تا شب داخل اینستا

چیکار کنیم پس

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار کنیم پس

هر کاری بجز عادات بد میشه هنر یاد گرفت ورزش کرد

همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست. 
2805