2777
2789
عنوان

به پسره گفتم اگه عروسی بگیرم شرکت میکنی گف اره حتما 😑منم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 30 پست
چیکار کردی با خودت دختر

خیلی این موضوع عذابم میده

تو بودی چیکار میکردی؟🥲

باهاش بمونم آرامش دارم دوسش دارم اما اخرش میره و ضربه ی سختی میخورم

دوس دارم اونی ک میره من باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش فک نکردم چون میترسم نشه وامید الکی داشته باشماما دوست دارم اون بهش فک کنه پیشنهاد بده صحبت کنیم ...

بنظرم یبار الکی بهش بگو خاستگار برام اومده و ... ببین چه عکس العملی داره 

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥
بنظرم یبار الکی بهش بگو خاستگار برام اومده و ... ببین چه عکس العملی داره

ی باز بهش گفتم رفت توی فکر بعدشم گفت خیلی باید مطمئن باشی بعد ازدواج کنی...‌

ببین من جداشدم و یه بچه دارم حق داره منو نخاد🥺

خیلی این موضوع عذابم میدهتو بودی چیکار میکردی؟🥲باهاش بمونم آرامش دارم دوسش دارم اما اخرش میره و ضرب ...

رابطه ای دو تا نفر باید هدف داشته باشه یا ازدواج یا واقعا بدون احساس ، تو الان وابسته ش شدی و از اولم گفتی و بهش یاداوری کردی که ازدواجی نیستی و اونم خیالش راحته و می تونه خیلی راحت بره از زندگیت، اونی که ضربه می خوره تویی، قبل از اینکه اون ازدواج کنه الان کات کن باهاش دلیلشم بگو واقعیت رو بگو که دوستش داری اگه نمی خواد با تو ازدواج کنه، غرورت و حفظ کن و تمامش کن خواهر من

رابطه ای دو تا نفر باید هدف داشته باشه یا ازدواج یا واقعا بدون احساس ، تو الان وابسته ش شدی و از اول ...

اره من خیلی علاقم بهش زیاد شد ....

اما اون بیشتر از من ابراز میکنه.

فک نمیکردم ب این راحتی درمورد عروسی من یا خودش حرف بزنه...

حداقل نخاد بامن ازدواج کنه هم باید ناراحت بشه ازدواج میکنم مگه ن؟ دیگ نمیتونیم دوست باشیم ک اونجوری 

ی باز بهش گفتم رفت توی فکر بعدشم گفت خیلی باید مطمئن باشی بعد ازدواج کنی...‌ببین من جداشدم و یه بچه ...

پس به عنوان گزینه ازدواج در نظرت نداره ... یبار برای همیشه ازش خداحافظی کن . خودت برو قبل اینکه پیام بده نامزد کردم و دیگ نباید باهات باشم

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥
پس به عنوان گزینه ازدواج در نظرت نداره ... یبار برای همیشه ازش خداحافظی کن . خودت برو قبل اینکه پیام ...

قصدم همینه.....

باهاش خیلی ارامش دارم من تو زندگیم خیلی مشکل دارم با بودن اون میتونستم اروم باشم و طاقت بیارم

اما میترسم از خرد شدن و رفتنش 

باید خودم زودتر برم😔

اره من خیلی علاقم بهش زیاد شد ....اما اون بیشتر از من ابراز میکنه.فک نمیکردم ب این راحتی درمورد عروس ...

مردا تو ابراز عشق خیلی زبونشون کار می کنه، کاملا حرفه ایی ، اگه واقعا راست می گه عملا ثابت کنه، خیلیا با بچه بازم تونستن با پسر مجرد ازدواج کنن چیزه عجیبی نیست که، ولی از من بشنو اگه قصد نداره تو جدا شو تا این که یوهویی ولت کنه و بره سر زندگیش ، و تو بمونی و یه حس وحشتناک که چند سال بعدشم ترمیم نمیشه

مردا تو ابراز عشق خیلی زبونشون کار می کنه، کاملا حرفه ایی ، اگه واقعا راست می گه عملا ثابت کنه، خیلی ...

میدونم

الان زنگ زد بهش گفتم....

گفت زمان ازدواج من ک مشخص نیست

بعدشم با اینکه خودش زنگ زده بود گفت من باید برم فلان جا بعدش میام زنگ میزنم حرف میزنیم.

فرار کرد از صحبت 

میدونمالان زنگ زد بهش گفتم....گفت زمان ازدواج من ک مشخص نیستبعدشم با اینکه خودش زنگ زده بود گفت من ب ...

عزت نفس داشته باش ، اینقد محکم باش ، که بدونه بدون اون هم خوبی، دوری کن یه مدت سر بالا جوابشو بده اگه بخواد رابطتتون رو درست کنه می کنه اگه نه این تویی که چهارچوب رو تعیین می کنی، 

عزت نفس داشته باش ، اینقد محکم باش ، که بدونه بدون اون هم خوبی، دوری کن یه مدت سر بالا جوابشو بده اگ ...

اره بهش نگفتم از صبح گریه کردم.هیچی نخوردم.کلا توی تخت بودم

فقط گفتم فکرم درگیره بخاطر اون حرفت

و صدامم بغض داشت فهمید اما نمیخاستم گریه کنم.

اره بهش نگفتم از صبح گریه کردم.هیچی نخوردم.کلا توی تخت بودمفقط گفتم فکرم درگیره بخاطر اون حرفتو صدام ...

ایشالله همه چی درست میشه، فقط بایداز اول فکر امروزتو می کردی، برای بعدت تجربه شه هر چی رو می خوای باید اول رابطه مشخص کنی، مگه میشه زن تو یه رابطه باشه و دل نبنده، مردا فرق دارن اولا اتیشن، رفته رفته بیتفاوتن نسبت به زن، بخاطر اینه میگن زود ازدواج کنید

ایشالله همه چی درست میشه، فقط بایداز اول فکر امروزتو می کردی، برای بعدت تجربه شه هر چی رو می خوای با ...

من خیلی سرگردونم توی زندگیم

یه بچه بیش فعال دارم

و فک میکنم هیچوقت نمیتونم درست با کسی ازدواج کنم

برای همین وارد رابطه شدم چون خیلی احساس تنهایی داشتم

اما انگار قراره ضربه ی بدتری بخورم

من خیلی سرگردونم توی زندگیمیه بچه بیش فعال دارمو فک میکنم هیچوقت نمیتونم درست با کسی ازدواج کنمبرای ...

عزیز دلم ایشالله خدا درست می کنه همه چیو، ولی خب منتظر یه سختی باش ولی از عهده ش بر میای💪🫂