2777
2789
عنوان

چرا همه بچه ها ریختن اینجا😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 113 پست
میتونی بری مقالات مفید بخونی انیشتینو یا وارد تاپیکایی ک علمی و مفیییییید نیسن نشیسرت تو کار خودت با ...

شما هم میتونی برای دور شدن از دنیای واقعی و ارضای عقده وارد اینستا و تلگرام بشی نه این سایتی که از هم اول محتوای علمی می‌ساخت از اسمش مشخصه نی نی سایت برای خانوم های باردار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هویت واقعی اسی:صغرا ۹ساله از فلان آبادحالا چرا؟چون ادما با رشد عقلشون شخصیتشونم رشد میکنه و هیچ ادم ...

پشمام چجوری انقدر حق گفتی 😂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

شما هم میتونی برای دور شدن از دنیای واقعی و ارضای عقده وارد اینستا و تلگرام بشی نه این سایتی که از ه ...

اونا هم همه شون مقصرش مسیول های نی نی سایته میتونستن محدوده بذارن بچه هاا نیان😑

چرا سال ۹۸؟

سآیت بخاطر یکسری تاپیک ها معروف شد

بعدش آدمای منحرف، بچه های سن پایین  و..ریختن تو سایت

اگه تاپیکهای قدیمی تر رو نگاه کنید می‌بینید چقدر تفاوت بوده اون موقعه

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
شما هم میتونی برای دور شدن از دنیای واقعی و ارضای عقده وارد اینستا و تلگرام بشی نه این سایتی که از ه ...

اون مقالات تو قسمت مجله هست و یعنی از اولم همونجا بوده نه قسمت تبادل نظر

سایت کلا خیلی وقته شایدم بهتره بگم از همون وقتایی که یکم شناخته شد 

سایت تبادل نظر شناخته میشده و میشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وااای مردم از خنده با تایپکتت 🤣دقیقا عین حق با اینکه خودم بچه ام

جر🤣🤣✌️

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿