2777
2789
عنوان

هفته نهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 23 پست
اگه خیلی نگرانی به دکتر بگو ی سونو پیگیری انجام بده

اطرافیان نمی زارن همش میگن تو زیادی حساسی نیاز به سونو مجدد نداری گیر کردم خیلی روزای بدی داره برام میگذره 

هم آمپول دارم میزنم و هم آسپرین هر روز آمپول زیر جلدی دارم فولیک و ویتامین دی و آسپرینم دارم میخورم

نگران نباش عزیزم پس

منم شرایط شما رو داشتم انوکسا و اسپرین مصرف میکنم از اول تا اخرم باید مصرف کنم.با وجود اینا خون رسانی به جنین خوب هست و جای نگرانی نیست

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اطرافیان نمی زارن همش میگن تو زیادی حساسی نیاز به سونو مجدد نداری گیر کردم خیلی روزای بدی داره برام ...

نیازی نیس.با وجود امپول و اسپرین انشالله جنینت رشد نرمالش رو داره

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
اطرافیان نمی زارن همش میگن تو زیادی حساسی نیاز به سونو مجدد نداری گیر کردم خیلی روزای بدی داره برام ...

برو انجام بده دلت آروم شه. منم استرس داشتم. ۲هفته یه بار سونو میدادم

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

ممنون از پیام هاتون من امروز رفتم سونو احتیاط خداردشکر هیچ مشکلی نداشت 

امیدوارم همه ی مامانا دوران بارداری شیرین و بدون استرسی داشته باشن 

براتون دعا میکنم شمام برام دعا کنید 

بازم ممنون