یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عاغا قبلا یه سوال دیگه ازتون پرسیدم بنظرم خیلی حستون قوی بود
میشه اینم جواب بدین لطفا؟ اسمم لعیا
ازمون این هفته رو قبول میشم؟ مربوط به شغلمه، به صلاحمه قبول بشم یا نشم؟ کلا آیندهی شغلیم چجوریه؟ کارمندی رو ادامه میدم یا نه؟
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹
احتمالش هست قبولی،ممکنه اولش خیلی شوق داشته باشی ولی بعدش یه کم خستگی میبینم
ممنونم ببخشید امضاتون رو هم الان دیدم
لطف کردین
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹
احتمالش هست قبولی،ممکنه اولش خیلی شوق داشته باشی ولی بعدش یه کم خستگی میبینم
@ماه_زیباا   عزیزم در پیام خصوصی کارم خیلی واجب بود و سوال های مهمی داشتم،کاش قطع نمی کردی😪،لطفا این سوالم را جواب بده که مشخصات ظاهری و شغل کسی که باهاش ازدواج دارم چیه؟در مورد حروف اشمی و شغلش چی حس می کنید؟من چند سالگی ازدواج دارم؟مرسی گلم