2777
2789
مثلا چقدر

شوهرت خیلی زحمت کش و توفکرخونه دارشدن نگران نباش یه راهی جلو پاتون میاد شاید یه وام ولی درنهایت صاحب یه آپارتمان کوچک میشین ،خودتم اون زمان خیلی خوشحالی

سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ب منم بگودرمورد همسر آیندم چی حس میکنی.

حس میکنم یه دخترلاغراندام وظریفی،بایه جوون خوب آشنامیشی خانوادش ازوصلت باتو خیلی خوشحالن

عزیزم راجب اینده منم میگی؟ فرهنگیان قبول میشم؟

بله عزیزم قبول میشی،واحساس میکنم اونجا تومحل کارت باشوهرآیندت آشناخواهی شد،دختر توپری هستی ازنظرهیکل وخیلی مهربون وخانم سربه زیری هستی

فکرکنم قبلا به شما جواب دادم تویه تاپیک دیگه

عزیزم میشه یکم از خصوصیات من بگی 

و اینکه شوهرم چقدر دوسم داره 

و مادر شوهرم نسبت به من حسوده؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
بله عزیزم قبول میشی،واحساس میکنم اونجا تومحل کارت باشوهرآیندت آشناخواهی شد،دختر توپری هستی ازنظرهیکل ...

وای ایشالااا مرسییییی بخدا انقد ذوقی شدم بغض کردم🥲❤️

فقط امسال قبول میشم دیگ؟ ایشالا پشت نمیمونم که؟

بله دقیقا همشون درستن مرسی ازت عزیزم🥰

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور🌱✨️

خیلی پراسترسی یه کم استرس رو ازخودت دور کن ،شیرینی جاتت حذف کن،احساس کردم اندام توپری داری،بچه دارخو ...

بنظرتون ب هدفم میرسممم؟

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍