2777
2789
حس میکنم یه آدم لوس وبی مسولیته وبرای زندگی بدردنمیخوره

سلام عزیزدلم خوبی ؟

ممنون میشم جواب منم بدی 

حست در مورد من چیه؟بنطرت چند سال دیگه ازدواج میکنم؟ازدولجم سنتی هست یا دوستی ؟

ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍
کارتون فردا تقریبا درست میشه انگار یه چیزایی میلنگه ولی درنهایت درست میشه،ازدواج خوبی خواهی داشت بای ...

عزیزم اسمم پریا ۳۳ سالمه ۶ هفته س باردارم هیچ علائمی خاصی فعلا ندارم تو دلیم دختره یا پسر؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس میکنم یه آدم لوس وبی مسولیته وبرای زندگی بدردنمیخوره

سلام عزیزدلم خوبی ؟

ممنون میشم جواب منم بدی 

حست در مورد من چیه؟بنطرت چند سال دیگه ازدواج میکنم؟ازدولجم سنتی هست یا دوستی

ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍
کارتون فردا تقریبا درست میشه انگار یه چیزایی میلنگه ولی درنهایت درست میشه،ازدواج خوبی خواهی داشت بای ...

من باید درس بخونم یا کارو شروع کنم

اگه درس بخونم چجور رشته بخونم بهتره

ماه زیبا مرسی که لایکم کردی نظرت راجب پیمان چیه !؟ به نظرت قصد داره منو به خانوادش معرفی کنه!؟

اگه بهش بگی که خانوادت ازرابطتون اطلاع دارن بله

سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏

عزیزم میشه بگی در مورد من چی حس میکنی؟آیندم چه طوریه؟ پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و ش ...

پزشکی درآیندتون ندیدم ،ولی شخص موفقی هستی،عاشق فردی میشید وباهاش ازدواج دارین هردوتون ازاین ازدواج راضی هستین،ودرآینده زیاد با مادرشوهرت نزدیک نشو

سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏

بله آشتی میکنن

قربونت بشم ،میشه بگی ابجیم کی حامله میشه؟ هشت ساله ازدواج کرده

آب دستتونه بریزید زمین من لیز بخورم بیفتم بمیرم راحت شم.   esteghlalm💙👑    (❌💩)