2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان یا دانشگاه تهران

203 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها 

من وقتی نتایج فرهنگیان اومد کد پنج خورده بودم ، رفتم اعتراض زدم و الان نتایجش گفتن تا اخر ماه میاد

از این طرفم نتایج کنکور سراسری اومده و رشته ادبیات فارسی دانشگاه تهران قبول شدم

اگه فرهنگیان قبولم کنن رشتم اموزش ابتداییه

حالا اگه قبول شدم کدومو برم ؟🥲

من معلمی رو کلا دوست دارم و اگرم برم دانشگاه تهران بعدش ازمون استخدامی دبیری شرکت میکنم

اما باز نمیدونم چیکار کنم 

توراخدا یکم راهنماییم کنین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون فرهنگیان رو برو چون آزمون استخدامی تا چهار سال دیگه فک نکنم باشه گفتن میخایم جمعش کنیم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

ازمون استخدامی دبیری خیلی سختگیری میکنن

حقوق آموزش ابتدایی هم بیشتره راحت تر هم هست درستشون

آینده‌ شغلت تضمین شده‌س دیگه

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم

واااییی این اصلا پرسیدن نداره معلومه که صد درصد فرهنگیان باید بری 

آزمونای استخدامی واسه جذب آموزگاری دبیر معلمم نیست تا چندسال دیگه پابرجا باشن یا نه تازه اونموقع دوباره باید کلی تلاش کنی من فوق لیسانس دانشگاه تهرانمو بیکار 

حسبی الله ❤

قطعا فرهنگیان تاچند سال آینده معلوم نیست آموزش و پرورش استخدامی بگیره یا نه ولی برای کد ۵ هم معلوم نیست پس فعلا برو تهران اگر کد ۵ جوابش اومد و قبول شدی به نظرم فرهنگیان بهتره البته هر جور خودت صلاح میدونی

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم

اگه صد درصد هدفت معلمیه خب معلومه باید فرهنگیان بری هم ۴ سالی که درس میخونی جز سابقه ات هست هم از همون روز اول استخدام آموزش و پرورشی و از روز اول دانشجویی حقوق داری ، دانشگاه تهران خیلی مزایا داره ولی خب اگه قراره بعدش آزمون استخدامی بدی نه

اگه صد درصد هدفت معلمیه خب معلومه باید فرهنگیان بری هم ۴ سالی که درس میخونی جز سابقه ات هست هم از هم ...

اخه بدبختی رشته ادبیات هم به جز معملی شغل دیگه ای نداره 😑

وا چه کاریه لقمه رو دور سرت میچرخونی 

اگه حقوق یا رشته دیگه قبول می‌شدی حرفی بود 

ولی آخرش وقتی قراره معلم بشی ، خوب فرهنگیان بری که بهتره خیلی، هم الان حقوقت رو داری و هم آینده شغلیت تضمینه 

آزمون استخدامی هم معلوم نیست بمونه تا ۴ سال دیگه 

معجزه [تُویـی] کِه میتونی با لبخندت حالمو خوب کنی(:💍♥️ متاهل👩‍❤️‍👨