ممنون عزیزم که درکم میکنی منم خودم نمیخام به این چیزای بی ارزش فکر کنم اماادم تو یه ساختمون چون هی ط ...
بااینکه برام پیش نیومده ولی میفهمم چی میگی دوستم که یه ادم کاملا درگیر با زندگی ومشکلات شغل خانگی خودشه بازم این رفتار جاریش اذیتش میکنه بااینکه خیلی از همه لحاظ خانوادگی شخصیتی وسطح سواد حتی زیبایی ازش بالاتره
لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش 👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوب کاری میکنی ازشون دوری کن تااعصاب همه آروم باشه
اعتقادم اینه تواین دوره که خیلی حسادت وچشم وهم چشمی زیاد شده ازهمه فاصله گرفتم
لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش 👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖
من میدونم راهش دوریه ولی خستم از اینکه مثل بی خانمان ها همش بیام خونه بابامو شوهرمم بره با رفیقاشسر ...
چشم حتما عزیزم
ببین من تا صفحه سوم خوندم در کل برداشت من این بود که این خانم داره حسادت میکنه به خرید و لباس و همه چیز شما و خودم کامل درک میکنم چون دو تا جاری دارم عین این خانم یعنی مارک یخچال شون حتی بعد از عروسی من ، دقیقا شده مارک من ، گلدون خریدم میرن میخرن، آب میخورم میخورند ، دوستان دقت کنید این حجم از تقلید و حسادت واقعا آزار دهنده هست ، اگه اینا بلد بودند کاری هنری یاد بگیرند چرا قبل از اینکه توی خونه ی ما یا توی تن ما چیزی رو ببینن نمیرن بخرند ، همین که توی خونه ی ما میبینند فرداش دعوا راه میاندازند که ما هم میخواهیم. حالا من شاغل بودم ده سال و الآنم درآمد دارم یعنی هرچی بخرم برای خونه یا حتی طلا همه رو از پول خودم میخرم و اینو بارها توی جمع بهشون گوشزد کردم که سی سال ذرس خوندم ده سال کار کردم هرچی میخرم با پول خودمه اما اونا همچنان دعوا راه میاندازند که این دروغ میگه و شوهرش خریده ...نتیجه این شده که من خودم خونه ی اونا که میرم اصلا دیگه طلا و چیزهای جدید نمیندازم ، مسافرت ها مونو قایم میکنیم، کسی که همین که فهمید من کیش هستم نصف شب راه افتادند بیان کیش دیگه خود مشخص هست که حسادت داره پاره ش میکنه . این خیلی رفتار زشت و زننده ای هست . کسی که تجربه نکنه فکر میکنه استارتر داره بیشتر حساس میشه اما واقعا حق با اسی هست چون خیلی رو مخه این حرکت ها
فدات بهش بگو انشالله تا اخر عمر خاری باشم تو چشت همینجوری همیشه دنبالم بدوی وارامش نداشته باشی
والا به خدا هم خودت دلت خنک میشه هم رفتار جاریت بهتر میشه و سعی میکنه این کارشو تکرار نکنه . فقط منتظر باش دفعه دیگه که تقلید کرد سریع اینو بگو با خوشحالی و شوخی و دفعه بعدش اگه تکرار کرد باز بخند یجوری که داری ذوق خودتو میکنی و به اون میخندی . صد در صد جوابه .
اخه اون حرفایی که بهش زدی که از اینا سختتره و موثر هم نبوده . حالا نگفتی بهش هم مهم نیست ولی مهم اینه حس خودت تغییر کنه این به نفع خودته . من شخصا ببینم کسی ازم تقلید کرده ذوق خودمو میکنم و از طرف هم ناراحت نمیشم چون بهم فهمونده من سلیقتو قبول دارم .