2777
2789

به هرچیزی واکنش بیش از اندازه میده

همین رفتارش اهم از فامیل دورش کرده هم از کار اخراج شد وهم بادروهمسایه میجنگه

یه وقتایی عصبانی باشه یاکوک هی الکی فوش میده ب مردم هرچیم میگم زشته نفهم همسایه س ....

یااینکه بیمارستان زایمان کردم خرجش زیادشدبیمه نداد شروکرده فوش دادن ک فلان فلانشون شدمن اینهمه کار کردم...انقدر گفت ک فشارم افتاد توماشین

آخرم باهمون اخلاق رفت سر کارو تر زد تا از کار۱۳ساله ش بیرونش کردن الانم کلی بدبخت شدیم

مرتیکه اسکول هم میترسم زیاد غربزنم یچیزیش شه من بمونم بادوتا بچه هم یه وقتایی دلم میسوزه براش 

بهرحال بدون فکر رید تو اوضاع فعلی فک کن زایمان کردی بابدبختی بایدبیکاری وبی پولی رم تحمل کنی 

بچم ۴سالشه توماشین توگرمای شدید ناهار نخورده هی میگفتم وایسا یه آبمیوه بگیرواسه بچه این هی فوش میداد ب مردم توخیابون 

قلبش خرابه بدم خرابه فقط از تنهایی و بی پولی میترسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاحدی عصبیم دوسدارم جرش بدم بااین اوضاع بد

نمیشه بره التماس کنه برگرده سر کارش

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
سر صبحی چه اعصابت خرده...تو هم خیلی اعصابت ضعیفه عزیزم .این حرفا چیه خول‌وضع و تر و ...

خبرنداری از اوضاع فعلی بشدت همه چی بهم ریخته من الکی عصبی نمیشم دیگه واقعا ظرفیتم تموم شده 

فقط مجبورم شرایطو بپذیرم

2810