2777
2789
عنوان

بداینهمه سال تازه فهمیدم شوهرم خول وضعه

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 52 پست
خبرنداری از اوضاع فعلی بشدت همه چی بهم ریخته من الکی عصبی نمیشم دیگه واقعا ظرفیتم تموم شده فقط مجبور ...

تازه زایمان کردی؟

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این عصبی بودن باید درمان شود وگرنه خدایی نکرده باعث سکته قلبی یا مغزی می شود. 

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

اون موقع که عصبیه یاسکوت کن یاهمیشه یه آب معدنی همرات باشه بهش بدی بخوره یابهش بگوصلوات بفرست 

بگوحق باتوعه عزیزم بعدسکوت کن ادامه دادبگونگرانتم دوست دارم دوس ندارم حرص بخوری سکته کنی 

قلقش وبدست بیاراین اخلاق بدش وکناربزاره 

همه مون یه عیبی داریم بلاخره همه شوهرایه خوبی هایی دارن یه بدی هایی 

بایددنبال راه حل باشی

این عصبی بودن باید درمان شود وگرنه خدایی نکرده باعث سکته قلبی یا مغزی می شود.

اتفاقا اینایی که همه غصه هاشونو میدن بیرون و داد هوارشونه خیلی خیلی بیشتر عمر میکنن هیچیشونم نمیشه

اونایی که میریزن تو خودشون و تو دلشون غصه میخورن زود از پا درمیان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون موقع که عصبیه یاسکوت کن یاهمیشه یه آب معدنی همرات باشه بهش بدی بخوره یابهش بگوصلوات بفرست بگوحق ...

همون اب معدنی رو هم میکوبه تو سر این 

کلا شوهرش اعصاب نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا اینایی که همه غصه هاشونو میدن بیرون و داد هوارشونه خیلی خیلی بیشتر عمر میکنن هیچیشونم نمیشهاو ...

مادرشوهرمن مثل سگ میمونه هاپ هاپ میکنه همه رو گاز میگیره  با ۶۵ سال سن بدنش مثل بچه ها سالمه

مادرشوهرمن مثل سگ میمونه هاپ هاپ میکنه همه رو گاز میگیره با ۶۵ سال سن بدنش مثل بچه ها سالمه

اره خب بابا بزرگ منم همیشه داد و بیدادش بود بی اعصاب ترین ادم روی دنیا تو سن 98 سالگی به زوررررر دار فانی رو وداع گفت😂😂😂😂♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همون اب معدنی رو هم میکوبه تو سر این کلا شوهرش اعصاب نداره

نه بابا کله ی شوهرداغ کرده آب سردبخوره کمی آرومترشه کمی خون به مغزش برسه این حجم ازعصبانیت یه ووقت بلایی سراسی وخودش میاره خب

2810