2777
2789
عنوان

روفرشی کش دار

232 بازدید | 17 پست

سلام خانما کسی روفرشی کشدار داره ؟راضی هستین ؟من بچه کوچیک دارم ی روفرشی پهن کردم قرمزه قدیمیه .میخواستم عوضش کنم ی دور کش بخرم ی رنگ سرمه ای یا طوسی تیره خ‌بن به نظرتون ؟اگر کسی هم اینترنتی خریده لطفا پیجش و بزاره اگر مطمئنه و از خریدش راضیه منم بخرم.ممنونم .

مامانم خرید، ینی دو ماه نکشید جمع کرد گذاشت دیوار، یک چهارم قیمت فروختشون

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شنیدم‌خوب‌نیست

میگن کناره های فرشو تا میکنه و لیزم هست 

همون مدل قدیمی رنگی که دوست داری بخر

طوری نیست بچه داری همینه

کسی بیاد که روفرشی جمع میشه 

من بجای روفرشی ازین پتوی های مسافرتی که نرمه،  میندازم 

خوب قدیمی ها هم خیلی کوچیکترن هم رنگاشون زشته .

اتفاقا این جدیدا اومده خیلی خوبن که... وایسا برات سرچ کنم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خوب قدیمی ها هم خیلی کوچیکترن هم رنگاشون زشته .

نه قدیمی ها هم همه سایزی دارن . کی گفته کوچیکن. مامانم روفرشی یاوری یزد داره. ۱۲ متری. هم قشنگه هم زیاد جمع نمیشه خیلی خوبه . عکسشو برات پیدا میکنم میفرستم . 

منم شنیدم‌خوب‌نیستمیگن کناره های فرشو تا میکنه و لیزم هست همون مدل قدیمی رنگی که دوست داری بخرطوری ن ...

نه فرشم نقره ایه .نمیتونم مهمون میاد جمع کنم چون همه بچه کوچیک دارن.البته من فضای پذیرایی با نشیمنم جداست .اما خب بچه راه میره و میریزه .

جنسش یادت هست چی بود ؟میگن مخمل شانل جمع نمیشه.

بله منم خریدیم بچه کوچیک ذاشتم خوبه تو ماشین مینداختم خوب شسته میشد .. پارچه اشم الان بعد شش ال خوب مونده ولی کشش باید الان دیگه عوض کنم چون شل شده .. رنگ تیره خوبه بگیری .. از پیچ یکی از آشناها خریدیم و راضی بودم ..

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
نه قدیمی ها هم همه سایزی دارن . کی گفته کوچیکن. مامانم روفرشی یاوری یزد داره. ۱۲ متری. هم قشنگه هم ز ...

خودمم دارم یزد خیلی جنسش ضخیم و خوبه .اما کامل نمیپوشونه حدود ۲۰ ساعت از دو طرف کوتاه تره 

2810