2777
2789

سلام دوستان🌹 ۵روزه پریودم عقب افتاده، حدود ۱۰روز قبلش دائم بشدت خیس میشدم انگار پریود شدم،الان کمتر خیسم با ترشح سفید(بدون بو خارش سوزش) یبوست و نفخ دارم،سینه‌هام خارش داره و نوک سینم قهوه‌یی تیره همراه با برجستگی‌های کوچیک مثل جوش اطرافش اما سینم سفت نیست،چند شبه چند دقیقه دل درد دارم زیر شکمم، در طول روز هم تخمدانهام تیر میکشه،و خیلی بدنم حرارت داره کف دستام میسوزه، و دونه‌های ریز پوستی مثل کهیر زدم، دکتر هم گفت سالمی مشکلی نداره رحم و تخمدان. بنظرتون بارداریه؟ هورمونیه؟ یا چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود نیست؟نمیدونم ماه پیش باردار شدم یا ۱۰روز پیش،نشون میده الان؟اگه تازه باشه؟

مگه ۵روز عقب نیفتاده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
من باردار بودم فقط درد سينه و لك بيني داشتم ديگه هيچي

بارداری دفعه پیش تا هفته شش هیچ علائمی نداشتم

فقط هفته دومش یهو هوس شیرموز با خامه کردم که اصلا شک نکردم

نمیدونم چمه کلافم، بی اعصابم یه جور رو مخی شدم🥲

خب نشون میده

نمیدونم اگه باردار باشم لقاح کی بوده که الان ج بده یا نه عشقم

البته فردا بیبی میزنم، ولی الان انقدر ذهن بهم ریخته دوست دارم برم تو خیابون جیغ بزنم فقط اروم شم فضای خونه داره فشار میاره بهم

نمیدونم اگه باردار باشم لقاح کی بوده که الان ج بده یا نه عشقمالبته فردا بیبی میزنم، ولی الان انقدر ذ ...

برای چی؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
برای چی؟

استرس ترس بارداری دیدی یه وقتا ذهنت رد میده

کلافم خیلی

بچه نمیخوام با این شرایط،اصلا نمیدونم با همسرم ادامه بدم یا نه که اگه بچه‌یی باشه نگهش دارم یا نه، نگه ندارمم یاد مشکلات سقط اولم میوفتم و ترس از دوباره گرفتن جون یه انسان

دفعه پیش من از شدت خونریزی رفتم کما ۲ماه طول کشید تا سقط شه، بچم نمیخواست بره از پیشم....هی خواهر

من ديشب موعدم بود امروزم خبري نشد صبح بي بي چك ميزنم گذاشتم دم در دستشويي كه از خواب بيدار شدم بزنم

میگن بهتره یک هفته تا ده روز از پریود بگذره که جواب درست بده

ایشالا که اون چیزی که میخوای بهترینش برات باشه قشنگم

استرس ترس بارداری دیدی یه وقتا ذهنت رد میدهکلافم خیلیبچه نمیخوام با این شرایط،اصلا نمیدونم با همسرم ...

ان شاءالله باردار نباشي من بارداري اولم تا بي بي چك مثبت شد نزديكي نكرديم تا دو هفته بعدش خيلي نزديكي خشني بود در حين نزديكي به خونريزي شديد افتادم فرداش كمتر شد تا ٥ روز خيلي خفيف خونريزي داشتم بعد سقط شد 

استرس ترس بارداری دیدی یه وقتا ذهنت رد میدهکلافم خیلیبچه نمیخوام با این شرایط،اصلا نمیدونم با همسرم ...

هرچی خدا بخواد همون میشه به خودش توکل کن

2810