2777
2789
عنوان

سربچه دوم اووردن باشوهرم بحث کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5781 بازدید | 151 پست
ربطی نداره عزیز من شاید خانم شون مشکل داشتن شما ک از باطن زندگی دیگران خبر ندارید سام درخشانی الهام ...

توجیه شما هم از نظر من منطقی نیست

چون توی گوشمون خوندن تک فرزندی درست نیست ماهم طبق عرف جامعه پذیرفتیم نه با عقل و منطق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بهش سخت نمیگیرم چون خودمم خیلی شرایطم برای بچه منطقی نیست، اما خب سنمون هم کم نیست از طرف تصمیم ...

شما چون بچه نداری واقعا سخته برات می‌دونم یکی رو باید بیاری بالاخره اما اگه میخوای مشاوره برین کمک می‌کنه عزیزم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
بعد اگر دختر شد بچه دوم، همینطوری ادامه بدن تاجایی که دخترشون داداش‌دار بشه؟

بخدا شوهرم اصلا یبار ب زبون نیوورده پسرمیگه دخترم‌بی کسوکاره ی خواهری برادری ی کسی داشته باشه

دقیقا من واقعا نمیتونم بچه دیگه ای روبیارم باید ازهمه لحاظ شرایطشو درخودم‌ببینه مخصوصا روحی من واقعا ...

بازم باهاش صحبت کن، از شرایط روحی بگو 

نمیدونم همسرت چقدر منطقیه 

اما شرایطت رو براش توضیح میده، مغز مردها وااااقعا انقدر پیچیده کار نمیکنه که وقتی میگی نمیخوام تمام ابعاد رو در نظر بگیره 

من خودم کلا آدم حرفی ای هستم یکی در مورد ی چالشی باید آنقدر حرف بزنم تا برام هضم بشه برای همین میگم اگر جای شما بودم حرف میزدم و توضیح میدم و از طرفی همسرم هم کاملا منطقیه 

شما شرایط خودت رو بهتر میدونی اما اما اما بابت اینکه بچه نمیخوایی و بقیه هی میگن واااای نه بیار و فلان و بهمان به خودت استرس و عذاب وجدان نده، شما حق داری بچه دوم نخوایی، بله ممکنه با مشاوره رفتن و... حل بشه

ممکن سال بعد کلا نظرت عوض بشه اما فعلا بچه دوم نمیخوایی و این کاملا حقته و هیچ مشکلی هم نیست 

حالا ما بگیم بیار ک نمیاری بعدشم میگی هر کسی ی نظر دارع و این نظر شخصی هستع پس دگ چرا اومدی تایپک زد ...

شما مجبور نیستی بمونی عزیزم

شماهمون تاپیکا جنجالی وخاله زنک خواهرشوهر بخون

درضمن من گفتم چطور شوهرم متقاعد کنم

اصلا اصلا تا از لحاظ روحی و جسمی به آمادگی نرسیدی، سراغ بچه دار شدن مجدد نرو، این راه انقدر سختی و مشکلات داره که کسایی هم که با آمادگی بچه دار شدن دچار مشکل شدن.

اگه دوست داشتی با مشاور صحبت کنید هم خودت هم شوهرت 

توجیه شما هم از نظر من منطقی نیستچون توی گوشمون خوندن تک فرزندی درست نیست ماهم طبق عرف جامعه پذیرفتی ...

نه نه من اصلا نظری راجب تک فرزندی ندارم . فقط گفتین چون اون یدونه داره  پس خوبه ریپ زدم.

من معتقدم هر کس با شرایط خودش تصمیم میگیره چنتا بچه داشته باشه  .

یکی از همه نطر اوکیه ولی یدونه میاره ممکنه اصلا ۳تا هم بیاره 

یکی نه وضعش خوب نیس نه یکی بلکه ۲ ۳ تا میاره. 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
من اگرتصمیم بگیرم بچه دار شم اولی رو که بدنیا اوردم 12 13 سال بعد دومی رو میارم.که اولی اسیب نبینه .

اتفاقا اینطوری آسیب میبینه

انسان موجودی اجتماعیه، 

من اطرافم تک فرزند هست، دوتا هست، چهار پنج تا هم هست

اونایی که بیشترن هم اخلاقشون بهتره هم شادتری و...

اما اونا که تک فرزندن عقده خواهر و برادر دارن، خودشونم ناسازگار و عصبی هستن

گروه قرمز❤️ وزن 
یه سری ترسارو از خودتون دور کنید جای اینکه برای بچه سرمایه بذارید ، مستقل تربیتش کنید ، انرژیتون رو ...

باورت نمیشه عین همین حرفاتو شوهرم بهم زد مخالف بچه دومه 

میگه نباید هدف از بچه دوم آوردن پر کردن تنهایی بچه اول باشه .

کی گفته دیره شما فرض کن یه خانواده 4فرزند داره یعنی اولی با آخری ده سال اختلاف داشته باشه هیچ اختی ن ...

من با مادرم بالای ۴۰ سال اختلاف دارم با خواهر صمیمیم ۱۰ سال ولی شکر خدا رابطم با مادرو خواهرم عالیه 

یا من یا هیچکس همون خودم
شما مجبور نیستی بمونی عزیزمشماهمون تاپیکا جنجالی وخاله زنک خواهرشوهر بخوندرضمن من گفتم چطور شوهرم مت ...

حالا ما اگ بگیم گوش می‌کنی وقتی ب حرف شوهرت شریک زندگیت نیستی ب حرف ما غریبه ها گوش می‌کنی جل الخالق

بخدا شوهرم اصلا یبار ب زبون نیوورده پسرمیگه دخترم‌بی کسوکاره ی خواهری برادری ی کسی داشته باشه

متوجهم، ولی رضایت شما شرط اول و ضروریه، اگر واقعا عقل و منطق و احساس بهت گفتن بچه دوم بیار، اقدام کن

وگرنه اگر از ترس آینده و ... برای بچه دوم اقدام کنی، خیلی زود خسته و دلسرد میشی

حقیقتش با شرایط اجتماعی، مالی، و تنش‌های منطقه که الان وجود داره، واقعا خیلی خیلی نیاز به فکر داره فرزنداوری

دخترم اصلا مشکلی نداره با تک بودنش سرگرم مدرسه وکلاساشه خیلیم براش وقت میزاریم واولویت زندگیمون دختر ...

شرایطت عینه منه..منم ی دختر دارم که همه جوره رسیدگی می‌کنیم بهش و کلاس دومه..و اینکه من مخالفم و همسرم موافق...ودقیقا مثله تو میگم اگه قرار بود بچه دومی رو بیارم باید فاصله سنیشون کم بود الان دیگه از وقتش گذشته...واینکه بگم اصلا قصد بچه اوردنو ندارم چون من دیگه از نظر روحی و از نظر مالی نمیتونم

2810