2777
2789

سلام خانوما...شبتون بخیر‌..من سر لباس خیلی حساسم ..لباسام خیلیم قشنگ نیستن ولی نه از کسی لباس میگیرم. ن خوشم میاد کسی لباسامو بپوشه...امشب من  شیفتم و خالم لباسی که چندروز پیش خریدم رو رفته از کمد برداشته و زنگ زد گفت دارم میرم سفره خونه🥲🥲

شما باشید اون لباس رو پس میگیرید یا قیشد میزنین؟؟

پ.ن:لباسه رو نامزدم خرید برام و ۱۷۰۰ هم قیمتش شد🥲

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بابا چرا پس نگیرم ولی با خالت برخورد کن یعنی چی که بی اجازه برمیداره

من اصلا خوشم نمیاد خودشونم میدونن...از خودم بدتر نامزدمه...ینی میگه اگر قراره کسی لباستو بپوشه بگو دوتا بخرم که لباستو نپوشن...حالا گذاشتم صبح از سرکار رفتنی بهش زنگ بزنم بگم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
وا خوب میگفتی نو هست و نپوشیدمش تا حالا! چطوری به خودش اجازه میده اینکارو. کنه

چندشب پیش اومدن خونمون .اینو دید گفتم نامزدم گرفته...حالا اد گذاشته شبی که شیفتم اومده خونه..راستش پاییزیه از وقتی خریدم هوا گرم شده نشد بپوشمش که دیگه خاله خانم پوشید رفت خداکنه فقط با ذغال و سیگار اینا نسوزونتش

من اصلا خوشم نمیاد خودشونم میدونن...از خودم بدتر نامزدمه...ینی میگه اگر قراره کسی لباستو بپوشه بگو د ...

نیازی نیست بگی

لباست رو داد بگیرش 

برای دفعه بعدم در کمدت رو قفل کن تا کسی نتونه لباسات رو برداره

🍀🍂🌧️🦢🌜💪☔📿⚖️🪄💵❤️💐💍🎉
عیبی نداره کاریه که شده دلش و نشکن پس بگیر اما دیگه نده

خودمم میگم بگیرمش ..کلا ادمی هستم که چیزی نمیگم حتی اگر وسایلمو ببرن برای خودشونم حرفی نمیزنم ولی نمیدونم چ مرضی دارم روی لباس حساسم

چقدر سخت میگیرید!

نه سخت نمیگیرم بیاد کل وسیله هامو ببره حرفی نیست..ولی دست خودم نیست لباسی که تن بقیه باشه رو نمیتونم دیگه بپوشمش

اره پس میگیرم باهاش حرف بزن بگو دوست نداری ناراحت شد دیگه بهش گفتی حرف دل تو

ممنونم از نظرت عزیزم🌹🌹

نیازی نیست بگیلباست رو داد بگیرش برای دفعه بعدم در کمدت رو قفل کن تا کسی نتونه لباسات رو برداره

قطعا‌که نمیگم ...ولی کلا همیشه موقع خرید میگه...میگه من ۴تاخواهر دارم لباسای همو میپوشن اگر اینطوریه دو دست بگیر