2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣 من انقدر گیج میزنم بعد یک ماه میفهمم برا چی اون کارو صلاح دونسته بود

دیدی گفتم ذهنش پیچیده ست؟😂 خوب قبول کن باهوش تر از توئه و این هوشش خطرناکه ولی اکیه و اصلا نترس

دیدی گفتم ذهنش پیچیده ست؟😂 خوب قبول کن باهوش تر از توئه و این هوشش خطرناکه ولی اکیه و اصلا نترس

اونو که قبول دارم از من باهوش تره 😂 من فقط پول جمع میکنم🤣 آره ادم بدی نیست خیالم راحته خیلی تو اقتصاد پیشنهاد کاری و تو کارا خلاقانه و هوشمنده ای کاش همه مردا اینطور باشن و خانوما عذاب نکشن فقط سکوتش اذیتم میکنه عوضش این همه خوبی اونو میشوره میبره

اونو که قبول دارم از من باهوش تره 😂 من فقط پول جمع میکنم🤣 آره ادم بدی نیست خیالم راحته خیلی تو اقت ...

به قول سیاوش قمیشی سکوتش از رضایت نیست، دلش اهل شکایت نیست😂 چه عالی که اینقد شوهرتون دوست داری و مطمئن باش اون بیشتر دوستت داره، فقط به روت نمیاره که پررو نشی و اینم اتفاقا از باهوش و چندلایه بودن و پیازی بودن ذهنشه😉😁

به قول سیاوش قمیشی سکوتش از رضایت نیست، دلش اهل شکایت نیست😂 چه عالی که اینقد شوهرتون دوست داری و مط ...

وای عزیزم قربونت بشم اصلا یه چیزی گفتی کلا واقعیت بود خودشم میگه، میگه که نمیشه بهت رو داد زود پرو میشی🤣🤣🤣🤣🤣

2810