2777
2789

وقتی این سوالو عنوان میکنم پرنده پر نمیزنه تو تاپیک من واقعا نیاز به جواب دارم 

من نهمم می‌خوام برم انسانی ولی دوستام دارن میرن هنرستان طراحی دوخت حالا من دودلم که برم انسانی یا با دوستام طراحی دوخت 🥲

کدوم آینده داره ؟ و بهتره 

لطفا فقط جواب سوامو بدید به عنوان کاری نداشته باشید 🌷🙏

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

عزیزم وقتی کسی نمیاد حتما اطلاعاتی ندارن

الان خوبه من بگم برو دوخت تو بری فردا بازار کار نداشته باشه پشیمون بشی؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم ....اگه باهام مخالفی ریپ‌ نزن من برا استارتر کامنت گذاشتم نه تو...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم وقتی کسی نمیاد حتما اطلاعاتی ندارنالان خوبه من بگم برو دوخت تو بری فردا بازار کار نداشته باشه ...

بین این همه ادم واقعا کسی اطلاع نداره 🥲

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

ببین منم رشته ام انسانی بود اگر واقعا می خواهی درس بخونی بر ی دانشگاه خوب‌ یه رشته خوب تو دانشگاه انسانی بخون وگرنه فقط‌می‌خواهی‌یه‌دیپلم‌بگیری برو هنرستان یه هنری یاد بگیر به درد آینده ات بخوره 

بین این همه ادم واقعا کسی اطلاع نداره 🥲

بهتره با چند نفر ک تو این کار هستن مشورت کنی انشالله ک تو هر رشته ای رفتی موفق باشی

درخواست دوستی قبول نمیکنم ....اگه باهام مخالفی ریپ‌ نزن من برا استارتر کامنت گذاشتم نه تو...

ببین منم رشته ام انسانی بود اگر واقعا می خواهی درس بخونی بر ی دانشگاه خوب‌ یه رشته خوب تو دانشگاه ان ...

نه می‌خوام آینده داشته باشه والا بابام میگه برو انسانی کنارش خیاطی یاد بگیر 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻