2777
2789
عنوان

برم انسانی علامت سوال

52 بازدید | 9 پست

نهمم دوستام می‌خوان برن طراحی دوخت حالا دودلم برم طراحی دوخت باهاشون یا تنها برم انسانی خودمم به رشته خواستی علاقه ندارم کدوم آینده داره ؟

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بشین بنویس از خوبیا و بدیای دو رشتههر کدوم امتیاز خوبیاش بیشتر بود برو اون

خو انسانی در آینده شغل زیاد براش هست ولی همه دوستام دارن میرم طراحی دوخت 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

اگه خیاطیت خوبه برو طراحی دوخت نه صرفاً بخاطر اینکه درس تئوری نخونی

نمی‌دونم بابا مامانم میگن برو انسانی از طرفی هم دوستام می‌خوان برن هنرستان من حالا این وسط گیر کردم 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

نمی‌دونم بابا مامانم میگن برو انسانی از طرفی هم دوستام می‌خوان برن هنرستان من حالا این وسط گیر کردم

انسانی باید خیلی درس بخونی 

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

اگه سر رشته ای از طراحی دوخت نداری قید این رشته رو بزن چون نود درصد کسایی که این رشته رو میرن از قبل خیاطی رو تا حدودی یاد گرفتن ولی اگه سر رشته از خیاطی نداشته باشی و بری سراغ طراحی دوخت خیلی تو دبیرستان اذیت میشی و در مقابل همکلاسیات کم میاری

به عنوان شخصی که رشتهام تجربی بوده و بدون علاقه به زشته خاصی رفتم تجربی میگم برو پیش مشاور ازت تست بگیره شغل و اینا متناسب با ویژگی خودت پا تو یه راهی بزاری خودتو مثل من بدبخت نکن