2777
2789
عنوان

بچها چیو بفروشم ازم میخرید⁉️😔

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیا نتیجه دیدن منم میخوام امتحانش کنم حتی یک ماه

ببین مشاور گرفتی اگه نخونی باخت میدی

من سال اول کنکورم مشاوره گرفتم ولی درست نخوندم هیچی قبول نشدم جز اون ددصد منفی هم زدم😂

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

پس دنگشون نرم چششون کور بدن بچه اوردن

نگو اینجوری

بابام مریض شده نمیتونه بره سرکار 🙂کارشم آزاد بوده

سرمایه اشم از دست داده

ولکن فوکوس نکنم رو بدبختیا 

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

مشاور درسی؟واجب نیست اصلا واقعا به درد نمیخورن کسی که چنتا مشاور عوض کرده میگه بهت

واییی منم یه مشاور داشتم یه تومن ریختم بهش خدا بگم چیکارش کنه

یه پسر بیست و یکی دوساله بود

فکر کن روز اولی که زنگ زده بود معارفه تو راه بود داشت رانندگی میکرد بعد به ماشینای کناریش فوووووش میداد بد 

منم ماتم میبرد سکوت میکردم این غش غش میخندید میگفت با نبودما😒

نشسته بود عوض اینکه منو راهنمایی کنه داستان زندگی خودشو تعریف میکرد میگفت من مامانو بابام هر دو دکترن سال کنکور با پول خودم یه ماشین خریدم سر این با بابام دعوام شد بابام گااااااوه گااااااااوووووووووو

من اینطوری بودم😶😶😶

چند شدی سال اول؟من خیلی بد شد

یادم نیست ولی افضاح شدم

کلا غیرمجاز شدم برای انتخاب رشته هم ازاد هم پیام نور هم دولتی😂

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

واییی منم یه مشاور داشتم یه تومن ریختم بهش خدا بگم چیکارش کنهیه پسر بیست و یکی دوساله بودفکر کن روز ...

وای این دیگه کی بوده 😂😂😂

همشون اول گولت میزنن بعد هیچ کدوم از وعده وعیدایی که دادن و عملی نمیکنن 

همینکه پول میاد تو حسابشون دیگه ولت میکنن

کاربر قدیمی