2777
2789
عنوان

فکر میکنم هیچوقت دیگه خوب نمیشم

346 بازدید | 28 پست

افسردگی شدید دارم شاید باورتون نشه اما احساس میکنم قسمتی از مغزم تجزیه شده و از بین رفته 

اصلا نمیتونم به زندگیم برسم

هفته ای یکبار به زور حموم میرم

ظرفهام تا چند روز تلنبار میشه رو هم

اتاق ها پر از لباس و به هم ریخته هست

مغزم واسه انجام هیچ کاری دستور نمیده 

حوصله بچه هام ندارم

بیشتر از ۱۴ ساله که افسردگی شدید دارم 

افکار خودکشی دارم

امروز سرم سردی کرده بود داشتم میمردم 

عمرم رفت و یک روز خوب زندگی نکردم

حالا منم افسردگی دارم همش گریه میکنم از خواب بسختی بیدار میشم ‌ولی وسواس تمیزی دارم خونه و ظرفا همیشه باید شسته و مرتب باشه یعنی دوتا مشکل دارم نمیدونم چیکار بکنم تازه خجالتی و کم رو هم هستم زودم عصبی میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا منم افسردگی دارم همش گریه میکنم از خواب بسختی بیدار میشم ‌ولی وسواس تمیزی دارم خونه و ظرفا همیش ...

همش دوست دارم بخوابم 

قلبم انگار کدر شده 

اضطراب و فکر و نگرانی 

اما بهم ریختگیم برام غیر قابل تحمله و وسواس دارم 

انگار هرکاری میخوام انجام بدم ۱۰۰۰ ساعت طول میکشه

همش دوست دارم بخوابم قلبم انگار کدر شده اضطراب و فکر و نگرانی اما بهم ریختگیم برام غیر قابل تحمله و ...

اره منم همینطورم,واقعا دنیای اطراف برام تیره و تاریکه افکار خودکشی هم دارم قشنگ میدونم باید برم دکتر،فقط بفکر دخترم هستم که میبرمش پاساژ خودمم میچرخم وگرنه اصلا دل و دماغ ندارم

منم مثل شمام خیلی داغون تر چیزی ک شما ها میگین بازم‌آرزوی منه

از اسم کاربریت حدس میزنم بخاطر عشق و ایناس … ای بابا خدا نکنه ی زمانی برسه بگی ای بابا بخاطر عشق انقد غصه خوردم کاش الان دردم همونقدر بود …

اره منم همینطورم,واقعا دنیای اطراف برام تیره و تاریکه افکار خودکشی هم دارم قشنگ میدونم باید برم دکتر ...

هیچوقت به خودکشی فکر نمیکنم چون واقعا ادم نمیدونه بعدش چی قراره بشه 

اگه خیلی بد باشه و دیگه نشه کاریش کرد چی و به خانوادم فکر میکنم نمیخوام هیچوقت بخاطر من زجر بکشن 

ولی به این فکر میکنم که از همه چی دست بکشم و برم تو تنهایی خودم …

نه این ک دائم خیانت میبینم کوچیک ترین مشکلمه

عزیزم 

امیدوارم که همه ی گره های زندگیت دونه به دونه باز شه و اونقدر قوی بشی که بگی اره من بودم که همه ی اینارو پشت سر گذاشتم 

من ک دوست دارم ولی مگه فکرای گوهم میزارن بخدا بمیرم راحت بشم الهی

نه عزیزم اینو نگو 

خیالت راحت هممون میمیریم و دیگه هم قرار نیست زندگی کنیم و همین ی باره 

شاید ما خیلی این دنیای پوچو جدی گرفتیم و خودمونو اذیت میکنیم وقتی حتی نمیدونم ی لحظه دیگمون هستیم یا نیستیم 

اگه هرروز فکر کنیم فردا قراره بمیریم شاید خیلی چیزا بی اهمیت میشد … نمیدونم 

نه بچه ندارم ۲۸

اهان،منم ۲۸سالم،یه بچه دارم،همیشه ته مشکلاتی که دارم و گریه و بدبختیم فرداش باز سرپا شدم بچمو بردم پارک بهترین خوراکی و پوشاک براش خریدم دلشو شاد کردم که تو این دنیا کسی بشه حداقل اون مثل من نشه تنها و افسرده