2777
2789
عنوان

وای بچه ها با شوهرم قهرم اون تو حاله یهو صدایی اومد💨

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

الان اشتی میکنین میادمیگه ای گوز تو زیباتر از ابراز علاقهٔ دیگران

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

ن تروخدا اصلا نمیتونم😂😂

پس خداروشکر ما زن و شوهر خیلی راحتیم تو این قضیه، من که الان هرچی بشه میگم حامله ام نمیتونم نگه دارم خودمو، بچت اذیت میشه دردش میگیره🤣🤣🤣البته نه همیشه دیگه گاهی که فشار زیادی باشه

پس خداروشکر ما زن و شوهر خیلی راحتیم تو این قضیه، من که الان هرچی بشه میگم حامله ام نمیتونم نگه دارم ...

واییی چ باحال😂😂😂

یعنی قبل حاملگی هم اینطوری بودی؟یا الان

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
2810