2777
2789
عنوان

تو این فیلمای خودکشی

160 بازدید | 15 پست

که خانواده‌شون میبینن 

تصور میکنم دلم میسوزه برای پدر و مادرم 

اما گاهی ادم به ته خط میرسه 

خستم از تلاشای بی نتیجه 

دیگه نمیخام زندگی کنم واقعا 

شاید خودخواهی باشه

متاسفم برای همه زحمتایی که برام کشیدین اما من یه بذدل بدردنخورم

سریال بازی مرگ و فردا رو ببین

ورزش هم بکم در طول روز

برای روحیت خیلی خوبه

من خودمم هی خودکشی میومد تو ذهنم با ورزش روحیم بهتر شده

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصن ورزش معجزس

خیلییی🫠🤌🏻

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

سریال بازی مرگ و فردا رو ببینورزش هم بکم در طول روزبرای روحیت خیلی خوبهمن خودمم هی خودکشی میومد تو ذ ...

اتفاقا همین سریال دیدم گفتم اگه کسی خواست این کار بکنه بهش بگم این سریال ببینه ولی به خدا یه جایی دیگه خارج از توان ادمه

🙁🙁🙁

شاید اونا همین که هستی رو دوست دارن...و از اینکه اینجوری درباره ی خودت حرف میزنی ناراحت بشن..

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

اتفاقا همین سریال دیدم گفتم اگه کسی خواست این کار بکنه بهش بگم این سریال ببینه ولی به خدا یه جایی دی ...

با چیزای حال خوب کن باید ادم خودشو سرحال بیاره

هیچ کس به فکر ادم نیست خودمون باید به فکر خودمون باشیم

البته من خودم حس میکنم افسردگی خفیف دارم😐😂

🙁🙁🙁شاید اونا همین که هستی رو دوست دارن...و از اینکه اینجوری درباره ی خودت حرف میزنی ناراحت بشن..

به هیچی نرسیدم تو این زندگی الانم حاصل یه عمر تلاش و آرزوم دود شد رفت هوا

به هیچی نرسیدم تو این زندگی الانم حاصل یه عمر تلاش و آرزوم دود شد رفت هوا

چند سالته؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

2810