2777
2789
عنوان

دوتا نقاشی فانتزی کشیدم😁بـــنـــگریـــد

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 123 پست
چطور انقدر بی نقص رنگ آمیزی میکنی من با اپ اسکچ انجام میدم اصلا سختهبعد هر رنگ میزنم اصلا به طرحم نم ...

خب من این با ماژیک روی مقوا کشیدم 

در ضمن کلی تجربه دارم که میدونم چی ب چیه

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهریوری جون 

میشه راهنمایی ام کنی ؟ با اپ اسکچ که شبیه مداد هست کار میکنم 

با کدوم ابزار باید رنگ آمیزی کنم ؟ با سطل رنگ ردیف اول ، اولی از راست رنگ میکنم 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

همش اینطوری دو دابره انتخابی میاد یعنی همس همزمان دو رنگ انتخاب میشه خرابکاری میشه 🤕

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

از تصویر بالا رنگ نارنجی انتخاب کردم ، ببین چی شد ؟ دو دایره ی مزاحم میاد درست رنگ نمیشه 😑

@بگویاسی برات ی نقاشی میکشم بشرطی،بزاری پروفایلت!

چقد قشنگن آفرین🥹😍

چشم چرا که نه😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
شهریوری جون میشه راهنمایی ام کنی ؟ با اپ اسکچ که شبیه مداد هست کار میکنم با کدوم ابزار باید رنگ آمیز ...

اول ببین اموزش از یوتیوب ببین 

بنویس کار با اسکچ بوک 

دوما اگر گوشیت پیشرفته‌س ببین ترجمه هر گزینه چیه 

همش اینطوری دو دابره انتخابی میاد یعنی همس همزمان دو رنگ انتخاب میشه خرابکاری میشه 🤕

اخه باید فیلم ببینی 

منم اینجوری بودم اولاش،کلی اعصابم خورد شد🤣🤣🤣

از تصویر بالا رنگ نارنجی انتخاب کردم ، ببین چی شد ؟ دو دایره ی مزاحم میاد درست رنگ نمیشه 😑

اینا رنگ پخش می‌کنند 

انتخابش نکن🤣