2777
2789
عنوان

فقط تو نینی سایت این همه توهین به مشاغل مختلف هست

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 20 پست

ببین حرف بدی نزدن

مثلا گفته اونی که پزشکه همش سر کاره به رندگیش نمیرسه

خب راست گفته تا ۱۲ شب مطبن بعضیا صبحا یا بیمارستانن یا دانشگاه وقت برا خونه و بچه ندارن

تو اطرافمم دیدم همینطور بوده

اینکه حرف بدی نیست واقعیت رو گفتن کجاش دروغه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین حرف بدی نزدنمثلا گفته اونی که پزشکه همش سر کاره به رندگیش نمیرسهخب راست گفته تا ۱۲ شب مطبن بعضی ...

عزیزم من چیزایی که دیدمو به زبون عادی و مودبانه گفتم

وگرنه خیلی بدترشو دیدم 

یکی اینجا میگفت به خانومای شاغل خیانت میشه چون وقت ندارن به خودشون برسن😑😂

عزیزم من چیزایی که دیدمو به زبون عادی و مودبانه گفتموگرنه خیلی بدترشو دیدم یکی اینجا میگفت به خانوما ...

ببین نمیشه گفت به همه خیانت میشه

اما مثلا خانمی که ۸ صبح میزنه بیرون تا ۱۲ شب

و شوهر و بچش رو نمیبینه احتمال خیانت شوهرش بالا میره مگه اینکه شوهرش هم همکار خودش باشه با هم برن و آخرشب هم با هم برگردن

خانومای خانه دار خیلی محترمن ولی کسایی که این نظراتو میدن اکثرا خودشون دستاورد خاصی ندارن بقیه رو مس ...

باشه

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام