2777
2789
عنوان

هزینه سونوگرافی nt

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که انومالی فقط رفتم اشتباهم نیود والا

خب عزیزم توبخاطر سلامت بچه خودت که نباید برابقیه نسخه بپیچی،زنداداش عروسمون انتی رفت گفتن بچت مشکل داره باید سقط کنی،بچه دست و پا نداشت،اینم جدی نگرفت و به هیچ کس نگفت،آنومالی رفت باز بهش گفتن بچه باید سقط بشه،باز اهمیت نداد،سه جای دیگه رفت همینو گفتن،اخر سر انقدر لفتش داد که شد۲۱هفته و با بدبختی و التماسو دادگاه براش سقط کردن،بچرم دیدن دست و پا نداشته

خب عزیزم توبخاطر سلامت بچه خودت که نباید برابقیه نسخه بپیچی،زنداداش عروسمون انتی رفت گفتن بچت مشکل د ...

خدا برای کسی نیاره واقعا. ولی این سونو ها و بررسی ها برای همینه. تازه من یکی از دوستام توی سونو براش حفره توی قلب دیده بودن که با مراقبت های دقیق پزشک و تشخیص به موقع یه مقدارش تو دوران جنینی رفع شد. بعدش هم به محض تولد عمل انجام دادن و بچه رو نجات دادن.

من که انومالی فقط رفتم اشتباهم نیود والا

فکر کنم باهم فرق داشته باشن یک کارو انجام نمیدن

برای همین انتخابی نیست.

اولی برای سندروم داون هست دومی برای جسمی مثل استخان ها حفره شکمی و..

حالا شما شانس اوردی خداروشکر سالم بود بچت دلیل به بی اهمیتی این تست نیست

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا برای کسی نیاره واقعا. ولی این سونو ها و بررسی ها برای همینه. تازه من یکی از دوستام توی سونو براش ...

اره واقعا،تازه این انقدر بیفکر بود بااین حال که بهش گفته بودن باید سقط کنی بازم به کسی نگفته بود

شنیدم.سونو و آزمایش رو ارسال میکنن آلمان و بعد از ده روز پرینت و جواب رو میدن. خیلی دقیقه

مگه سونوت چش بود که چندبار دادی چرا انقد حساسی 

خب یه دف برو سلفری انجام بده 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
اره واقعا،تازه این انقدر بیفکر بود بااین حال که بهش گفته بودن باید سقط کنی بازم به کسی نگفته بود

این جور موارد هرچی دیرتر سقط بشه برای مادر هم خطرش بیشتره. حتی میتونه توی بارداری های بعدی هم اثر بزاره

مگه سونوت چش بود که چندبار دادی چرا انقد حساسی خب یه دف برو سلفری انجام بده

سونو اول گفتن همه چی نرماله ولی هماتوم داری. دکترم گفت استراحت کن و شیاف بزار. یه شب ساعت دو یه دفعه یه درد عجیبی شروع شد که قطع نمیشد و هی زیاد میشد. شبونه رفتم اورژانس زنان بیمارستان. اون جا دو تا سونوی بعدی رو ازم گرفتن. هر کدوم یه چیز گفتن. تهش هم معلوم شد دردم به خاطر عفونت بوده

واقعا نرفتی؟دوست من الان زار زار گریه میکنه ک آزمایش هشت هفتگی رو نداده و ممکنه تیروئید کم کار داشته ...

نه والا نرفتم

سر بچه قبلیم ک رفتم گفتن مشکل داره ازمایشای گرون گرون فرستادنم

حالا هزینش هیچ،چقدددد استرس کشیدم آخرشم گفتن، خوبه ،چیزی نیس

این دفعه هیچی نرفتم 

بچمم الان ۴ماهشه

سونو اول گفتن همه چی نرماله ولی هماتوم داری. دکترم گفت استراحت کن و شیاف بزار. یه شب ساعت دو یه دفعه ...

آها پس اعتماد نکن به اون سونوها 

برو پیش یه متخصص رادیولوژیست ازت سونو بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
نه والا نرفتمسر بچه قبلیم ک رفتم گفتن مشکل داره ازمایشای گرون گرون فرستادنمحالا هزینش هیچ،چقدددد است ...

وای نه دیوونه ای مگه نمیری 

برو توروخدا اینا برای خودت خوبه 

طول سرویکس و چک کن رشد بچرو چک کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
2810