سلام مامان های قشنگ کسی خبر داره هزینه سونوگرافی nt الان چقدره؟ از بیمارستان پارس نوبت گرفتم گفتن هزینه سونو دو ملیون میشه. کسی خبر داره جاهای خوب دیگه هزینه اشون چه قدره؟ مثلا شاکری یا مردانی یا دلیری؟ یا این که اصلا الان کجا برای nt واقعا خوبه؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب عزیزم توبخاطر سلامت بچه خودت که نباید برابقیه نسخه بپیچی،زنداداش عروسمون انتی رفت گفتن بچت مشکل داره باید سقط کنی،بچه دست و پا نداشت،اینم جدی نگرفت و به هیچ کس نگفت،آنومالی رفت باز بهش گفتن بچه باید سقط بشه،باز اهمیت نداد،سه جای دیگه رفت همینو گفتن،اخر سر انقدر لفتش داد که شد۲۱هفته و با بدبختی و التماسو دادگاه براش سقط کردن،بچرم دیدن دست و پا نداشته
خدا برای کسی نیاره واقعا. ولی این سونو ها و بررسی ها برای همینه. تازه من یکی از دوستام توی سونو براش حفره توی قلب دیده بودن که با مراقبت های دقیق پزشک و تشخیص به موقع یه مقدارش تو دوران جنینی رفع شد. بعدش هم به محض تولد عمل انجام دادن و بچه رو نجات دادن.
مگه سونوت چش بود که چندبار دادی چرا انقد حساسی خب یه دف برو سلفری انجام بده
سونو اول گفتن همه چی نرماله ولی هماتوم داری. دکترم گفت استراحت کن و شیاف بزار. یه شب ساعت دو یه دفعه یه درد عجیبی شروع شد که قطع نمیشد و هی زیاد میشد. شبونه رفتم اورژانس زنان بیمارستان. اون جا دو تا سونوی بعدی رو ازم گرفتن. هر کدوم یه چیز گفتن. تهش هم معلوم شد دردم به خاطر عفونت بوده