2777
2789

خونه خودم  دوروز استرس داشتم شوهرم گیر نده بریم خونه مامانش پریشب گفت مامانم زنگ زده بریم خونشون گفتم نمی‌دونم منم واکنش نشون ندادم امروز ظهر زنگ زد گفت بریم یا نه گفتم تو چی میگی گفت نریم منم خوشحال خندان رفتم سراغ کارام و اشپزی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا من سه سال اومدم سرزندگیم از روزی که اومدم خونم پدر شوهر مادرشوهر خونم کردن تو شیشه باید فامیلا ...

وقتی شرایطتتون نیس چرا انقد اصرار میکنن خب..میتونی ببری خونه مادرشوعرت مهمونشون کنی بگی وضعیت خونم فلانه بهمانه..من یکسالو نیمه عروسی کردم خونه قبلی ک یکسال بودم دوبار اومدن..عیدم ک اومدم خونه جدید با جاریم دعوتشون کردم دیگه نیومدن

2805
خونه خودم دوروز استرس داشتم شوهرم گیر نده بریم خونه مامانش پریشب گفت مامانم زنگ زده بریم خونشون گفت ...

خوشحالم برات😍

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
وقتی شرایطتتون نیس چرا انقد اصرار میکنن خب..میتونی ببری خونه مادرشوعرت مهمونشون کنی بگی وضعیت خونم ف ...

نه دیگه میگن خونه خودتون اینا که پدر شوهر مادر شوهرم میگن دعوت کن عمه و عمو و زنعمو و دخترعموها و دخترعمه های شوهرمن یعنی خواهر برادرش نیستن حالا خود اون بدبختا شرایطمون درک میکنن پدر شوهر مادر شوهرم زبون نمی‌فهمن بعد اونروز مادر شوهرم میگه تو دعوت کن میوه با من میگم آخه مگه خرج فقط یه میوست من ظرف به تعداد ندارم وقتی دعوت میکنم عرضه میوه خریدن داریم یه اخلاقیم داره اگه میوه بخره بیاره پیش همه میگه من خریدم 

کدوم شهری بیا دوستم شووو

من روابط عالی داشتم تاقبل ازدواج، بعدش این روانی خودشیفته باعث شد تنهاشم،دوستم بعد پانزده سال منوپیداکرد پاشد اومد دیدنم چنان سرد وبی رمق رفتار کرد دیگه نیومدطفلی

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
نه دیگه میگن خونه خودتون اینا که پدر شوهر مادر شوهرم میگن دعوت کن عمه و عمو و زنعمو و دخترعموها و دخ ...

وایی خدا به دادت برسه که انقد زبون نفهمن..نمیتونی ظرف پذیرایی از مادرت بگیری؟والا من تاحالا عمه هایه شوهرم پا نزاشتن خونم

من روابط عالی داشتم تاقبل ازدواج، بعدش این روانی خودشیفته باعث شد تنهاشم،دوستم بعد پانزده سال منوپید ...

منم این موضوع برام پیش اومده دقیقا روابط دوستی بعدازدواج کلا خراب میشه خب دوستتو بدون حضور شوهرت میدیدی

وایی خدا به دادت برسه که انقد زبون نفهمن..نمیتونی ظرف پذیرایی از مادرت بگیری؟والا من تاحالا عمه هایه ...

نه مامانم شهرستان از خودشم بگیرم عالم و خبر می‌کنه شوهرم چندبار سر همین موضوع شست پهنش کرد گفت انقد گیر نده دخالت نکن خودمون شعور داریم بتونیم دعوت میکنیم من جهاز نداشتم بخاطر همین تو این سه سال هنوز وسایلم کامل نشده ازونورم ماهی ده ملیون قسط میدیم با حقوق ۱۵ تومنی شوهرم الآنم دوماه تلویزیون سوخته مادر شوهرم نمیدونه نمی‌خوایم بیان خونمون   یعنی همه چی پیچیده توهم اگه مادر شوهرم چاره داشت سرخود زنگ میزد دعوتشون میکرد   

منم این موضوع برام پیش اومده دقیقا روابط دوستی بعدازدواج کلا خراب میشه خب دوستتو بدون حضور شوهرت مید ...

مگه میزاره ،من کل تابستون توخونه بودم فقط موقع مدرسه مجبوری میزاره برم جلسه ای چیزی همش باید توخونه باشم

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
نه مامانم شهرستان از خودشم بگیرم عالم و خبر می‌کنه شوهرم چندبار سر همین موضوع شست پهنش کرد گفت انقد ...

وایی پس تا جایی ک میتونی بپیچون بگو فعلا شرایطمون نیست..یا بگو وقتش شد ما خودمون دعوت میکنیم

2810