2777
2789

تو خونه تنها بودم تو اتاق بودم یهو از پذیرایی صدا اومد رفتم ببینم چیه یهو از اتاق صدا اومد ترسیده بودم رفتم یه گوشه نشستم یهو روبه روم صدای سوت زدن اومد خیلی ترسیده بودم بعد فرداش شب رفتم اتاق درس بخونم، در اتاق من زیرش یک بازه و بقیه خوابیده بودن فقط چراغ اتاق من روشن بود سرم مشغول درس بود که یهو از زیر در یه چیز سفید رد شد توجه نکردم گفتم حتما خوابم میاد بعد یکم بعد دوباره رد شد خیلی ترسیدم اومدم بیرون 

بعد چند روز پیش این اتفاق منو دوستم تو خونه تنها بودیم یهو در اتاق محکم بسته شد با اینکه در ما بزور بسته میشه

الانم مامانم داشت تو قوری چای می‌ریخت یهو از زیر قوری که اصلا اونجاش خیلی محکم بود یه تیکه قشنگ صاف پرت شد سمت مامانم خداروشکر چیزیش نشد ولی شالش و سوزنده بود😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از وقتی اومدیم این خونه مامانم از لحاظ روحی حالش بد شده دیگه مثل قبل نیست میگن پانیک شده ولی من م ...

نه بابا شوخی کردم جایی انسان باشه جن وارد نمیشه

حال بد مامانت بخاطر اعصابشه خودتم از بس فکر و خیال میکنی