باربی_شونم مدیر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 1026 عنوان توروخدا بیاین دل داری بدین | مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 18 پست من پیام نور مدیریت دولتی قبول شدم یا باید همین رشته رو برم یا پشت بمونم بنظرتون خیلی رشته بدیه؟استخدام داره؟مدرکش معتبره دارم میمیرم از غصه و میدونن پشت بمونم نمیتونم قبول شم خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡ 1403/07/26 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باربی_شونم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 1026 اگ رشته ت انسانیه ک آره چون انسانی آسونتره قبول شدن...با ی مشاور مشورت کن بهترین تصمیم رو بگیر فداتشم گلی مرسی خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
پفک_خلالی عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1770 وقتی ب سختگیری سال بعد فکر میکنم دیوونه میشم چون قبول نمیشم انسانی ..حسابداری میخاستم خب حسابداری قبول نشدی؟ازاد نمیتونی بری؟ اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
باربی_شونم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 1026 خب حسابداری قبول نشدی؟ازاد نمیتونی بری؟ ازاد ۸ میلیونه غیراز کتاب روم نمیشه ب خانوادم بگم خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡