2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین دل داری بدین

103 بازدید | 18 پست

من پیام نور مدیریت دولتی قبول شدم 

یا باید همین رشته رو برم یا پشت بمونم 

بنظرتون خیلی رشته بدیه؟

استخدام داره؟

مدرکش معتبره 

دارم میمیرم از غصه و میدونن پشت بمونم نمیتونم قبول شم

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد رشتت اطلاعات ندارم ولی درکت میکنم...💔رشتت چی بوده؟ چی میخواستی؟

وقتی ب سختگیری سال بعد فکر میکنم دیوونه میشم چون قبول نمیشم 

انسانی ..حسابداری میخاستم

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
اینده داره بنظرت

پیام نور فک کنم بعد ی ترم بتونی تغییر رشته هم بدی...

واسه آزمونهای استخدامی ک مدیریت خوبه دیگ نمیدونم...

درباره پیام نور بودنش هم بگم هیچ فرقی با دولتی نداره...

چرا قبول نشی،بنظرم اگر بازار کارش خوب نیست و دوسش نداری نرو اگرم حس میکنی نری اذیت میشی برو

خانوادم درک ندارن میخان خالی خالی روزانه قبول شم و اینم شدنی نیست با این نظام سخت‌گیر 

پیام نور فک کنم بعد ی ترم بتونی تغییر رشته هم بدی...واسه آزمونهای استخدامی ک مدیریت خوبه دیگ نمیدونم ...

جدی بنظرت میتونم تغییر رشته بدم؟

منم میگم مدرک یکیه ولی میگن نهههه یکی نیست 

دلم خوش شد یکم ..خدا دلتو خوش کنه

جدی بنظرت میتونم تغییر رشته بدم؟منم میگم مدرک یکیه ولی میگن نهههه یکی نیست دلم خوش شد یکم ..خدا دلتو ...

فک کنم بشه خودتم برو بپرس ک مطمئن بشی...

من قبلا دولتی بودم هیچ فرقی نداره فقط پیام نور ی کم سخت تره چون خودت باید بخونی.‌‌..

اگ میتونی قبول بشی بشین بخون برا کنکور اگ سنت زیر ۲۴ هس بخون فرهنگیان قبول شی

فک کنم بشه خودتم برو بپرس ک مطمئن بشی...من قبلا دولتی بودم هیچ فرقی نداره فقط پیام نور ی کم سخت تره ...

بنظرت میتونم با پیام نور برای فرهنگیان بخونم؟

فکر کنم بتونی تغییر رشته بدی،یا بعد از یک ترم،یا بعد از کاردانی،باید بپرسی

عزیزم ی سوال دیگه

من بخام پیام نور بخونم 

امسال میتونم واسه فرهنگیانم کنکور بدم؟

2810