2777
2789
تپل جان بگو من چجوری تپل کنمممممم؟

نمی دونم از بچگی شکمو بودم ولی الان کم می خورم ولی تپلم

اصلا خوب نیست در نظر بقیه گوریلم

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با تو دوست معمولی بودنم کفاره داره

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

گوریل بره توچشمشون 😜برات مهم نباشه لاغر مردنی خوبه؟

آره لاغر خوبه طرف لاغره مامانش فقط ازش تعریف میکنه 

لاغر حداقل هر چقدر بخوره چاق نمیشه 

هر لباسی هم بخواد میپوشه

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

چی؟متوجه نشدم ببخشید

میگم که بدترین جمله ای که شنیدم و یکی بهم گفت این بود

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

خیلی اذیتم واقعا آخه چرا باید انقد لاغر شم؟؟؟به سرم زده کلا پاک کنم اینستا و تلگرام اینارو

حالا برعکس تو من بدجور استعداد چاقی دارم قدمم ۱۴۵ من نمیگم به خودت نرس الا من زود چاق میشم باشگاه میرم رژیم دارم ولی کارمو با حوصله و اصولی انجام میدم خودمو با کسی مقایسه نمیکنم او اینستا همه در و دافن اکثرن فیلر میندازن فیلر میزنن ژل میزنن نباید با دیدن یکی زیباتر از خودت خودتو ببازی که برای لاغری چاقی هم برو پیش متخصص تغدیه و باشگاه برو پیش ی مربی خوب تو چاق شی صورتتم چاق میشه ی نفرم راجع به ظاهرت حرف مفت زد توام ظاهرشو همون جا درجا بکوب به خودت برس ولی اصولی خودتم اذیت نکن  تو به کسی بی نقصی بدهکار نیستی 

حالا برعکس تو من بدجور استعداد چاقی دارم قدمم ۱۴۵ من نمیگم به خودت نرس الا من زود چاق میشم باشگاه می ...

اطاعت سرورم 

چه خوب نواختی!

قدم ۱۶۰

به خودمم عیییی خوبه بد نیس رسیدنم

فقط اصلااا وقت ندارم برا خودم بذارم!

آخه گاهی اوقات قشنگ بهم توهین میکنن

توام توهین کن بخدا خوب میشن دیگه 

من هرکی جدیدا بگه لاغر شدی 

از لجش میگم پوستت چه بد شده 

وای 

قبلنا میگفتم عه واقعا؟؟؟

وای و ...