2777
2789
عنوان

صورت دخترم چرا اینجوریه

153 بازدید | 13 پست

صورت دخترم از نوزادیش حدادا چهار ماهگی اینطوریه الان ۱۱ ماهشه عکسشو میذارم ولی تو عکس زیاد مشخص نیست یه جورایی دستتو میزنی کدره مثل بفیه ی جاهای بدنش نیست یکم به قرمزی میزنه انگار تو سرما بوده .

روزانه خیلی بوسیده میشه توسط فامیل . و هرکاری میکنم نمیتونم جلوشو بگیرم میگم کم بوس کنین از لجم به شوخی هزار بار پشت سر هم بوس میکنن چیکار کنم؟

چه پمادی بزنم بهتر میزنه . این کرم ویتامین A میتونم بزنم ؟

اگه راحلی بلدین بگین

به نظرم خشکه پوستش

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مدت شاپو بدن کرمی ایروکس بزن ، مخصوص کودکه. خوب میشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
کرم مرطوب کننده چی بزنم صورتش؟؟

ببری دکتر بهتره هر چی رو نزن صورتش پوستش حساسه

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

تو ۱۱ماهگی اینقد سیبیل داره؟وای به حال ۱۱سالگیش

نه سیبیل نداره چون با فلش انداختم اونجوریه درحالت عادی چیزی نیست .

یدونه خودت از صورت خودت با فلش از نزدیک عکس بنداز ببین چقد مو داری .

کرکی هست مشخص نمیشه با فلش بندازی مشخص میشه

نمیدونم چرا مردم انقد فضولن . عکس چون با فلش هست موهای کرکی اونطوری افتاده

وا حالا چته سیبیله دیگه.😐😐همه دارن بچت که بور اروپایی نیست که مشخصه تو بلوغ سیبیل درمیاره مثل بقیه